Το εκκεντρικό Dacia Duster της CP Performance

dacia duster

Εκτός της Abt που ασχολείται με τα Audi, της Manhart που αναλαμβάνει τις BMW και την Brabus που επεμβαίνει στις Mercedes-Benz, το Dacia Duster εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο «παιδί» κάποιων άλλων βελτιωτών.

Εκτός της Prior Design που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, η CP Performance «βάζει το χέρι της» και αναβαθμίζει το δημοφιλές SUV, χωρίς να ζητάει μια… περιουσία. Και μάλιστα το κάνει με τέτοιο τρόπο που τραβά την προσοχή μας… με το καλημέρα.

dacia duster b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Carpoint Edition αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο αισθητικό, αλλά και στο πιο ουσιαστικό κομμάτι. Η λίστα αλλαγών στο συγκεκριμένο Duster περιλαμβάνει φαρδιά ελαστικά που συνδυάζονται με κίτρινες ζάντες 20 ιντσών της Ronal, νέα ανάρτηση που έχει χαμηλώσει το αμάξωμα από το έδαφος όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ποδιές, πλαϊνά μαρσπιέ, προστατευτική μπάρα για τον μπροστινό προφυλακτήρα και σχάρα οροφής.

dacia duster c

«Κερασάκι στην τούρτα», όσον αφορά την εμφάνιση του αυτοκινήτου, η μεμβράνη που ντύνει όλο το εξωτερικό σε χρωματισμούς του κίτρινου και του μαύρου. Αν και διατίθενται και άλλες επιλογές από την εταιρεία. Από πλευράς μηχανικών επεμβάσεων, η CP Performance διαθέτει αρκετές ρυθμίσεις επαναπρογραμματισμού (υπενθυμίζουμε πως η εργοστασιακή ιπποδύναμη κυμαίνεται από τους 90 έως τους 150 ίππους), οι οποίες συνδυάζονται με καινούργιο σύστημα εξάτμισης ανεβάζοντας την ιπποδύναμη, αλλά και τα ντεσιμπέλ!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και για να μην ισχυριστεί κανείς πως πρόκειται για μισή δουλειά, αντίστοιχες αναβαθμίσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό. Προσφέρονται νέες επενδύσεις καθισμάτων με κίτρινες ραφές, ίδιας φιλοσοφίας διακοσμητικές ραφές σε τιμόνι και λεβιέ, καθώς και κίτρινα πλαίσια για τους αεραγωγούς στο ταμπλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ