Το ανοιχτό Dacia Duster θα μπορούσε να γίνει best seller

dacia duster cabrio

Οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε το Nissan Murano CrossCabriolet, το Range Rover Evoque Cabrio και φυσικά το Volkswagen T-Roc Cabriolet, το οποίο είναι το μοναδικό από το προαναφερθέντα που εξακολουθούν να διατίθεται.

Μόνο που μια πιθανή εκδοχή ανοιχτής έκδοσης του Dacia Duster, όπως η πειραματική του σκίτσου από τον X-Tomi Design, θα τιμολογούταν σημαντικά χαμηλότερα. Τον τελευταίο καιρό η νέα γενιά του μοντέλου, έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκτός λοιπόν από το ενδεχόμενο ενός coupe που οραματίζονται μερικοί, κάποιοι άλλοι προσμένουν και ένα cabrio. Αρκετά ιδιαίτερη επιλογή. Το συγκεκριμένο και πιθανώς προσιτό σε τιμή αυτοκίνητο, θα συνδύαζε τις απολαυστικές βόλτες με την ευελιξία ενός υψηλότερου οχήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη φωτογραφία που έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο, διακρίνεται ένα Duster με τρεις πόρτες και ελαφρώς πιο κεκλιμένο παρμπρίζ. Πιθανολογούμε πως η οροφή θα κατασκευαζόταν από ύφασμα και θα φυλασσόταν πάνω από το πορτ-μπαγκάζ, ώστε να μην επηρεαστεί ο όγκος της χωρητικότητάς του.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση σίγουρο θεωρείται πως ο χώρος για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα θα ήταν περιορισμένος, σε σχέση με το πεντάθυρο μοντέλο. Όμως μπρος τα κάλλη… τι είναι ο πόνος. Μια χαλαρή εκδρομή ηλιόλουστη μέρα το Σαββατοκύριακο, θα «γέμιζε τις μπαταρίες» για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα και κανείς δεν να νοιαζόταν περί αυτού.

Από μηχανικής πλευράς, το Dacia Duster Convertible, θα μπορούσε να εφοδιαζόταν με όλη την γκάμα κινητήρων που διαθέτει η εταιρεία. Από τον ECO-G Bi-Fuel των 100 ίππων, το βενζινοκινητήρα TCe Mild Hybrid με τους 130 ίππους ή και τον υβριδικό με την ισχύ των 140 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ