Εκδόσεις RED για όλη τη γκάμα της Fiat

Fiat νέες εκδόσεις RED 2022

H Fiat ενισχύει τη συνεργασία της με τον φιλανθρωπικό οργανισμό RED και εντάσσει στις ομώνυμες εκδόσεις όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

Έπειτα και από την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των Fiat και RED, το σύνολο της γκάμας της ιταλικής εταιρείας θα διαθέτει στο άμεσο μέλλον εκδόσεις RED και αυτό σημαίνει ότι δίπλα στα 500, έρχονται να προστεθούν τα Tipo και Panda.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με στόχο την καταπολέμηση των πανδημιών, η Fiat, προσφέρει μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών που διατηρούν καθαρή την καμπίνα των επιβατών, όπως:

-Ειδικό φίλτρο ενεργού άνθρακα για το σύστημα κλιματισμού, το οποίο μέσω μιας ειδικής προεργασίας προσφέρει εξουδετέρωση των βακτηρίων σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99,9%.

-Το τιμόνι, τα καθίσματα και όλες οι επιφάνειες με τις οποίες έρχονται συχνά σε επαφή ο οδηγός και οι επιβάτες έχουν ειδική επίστρωση με στόχο την καταπολέμηση των βακτηρίων σε ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 99,9%.

-Το ειδικό πακέτο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου στον πελάτη περιλαμβάνει εκτός των άλλων ένα ειδικά σχεδιασμένο δοχείο για απολυμαντικό υγρό και ειδικό κάλυμμα για το κλειδί του αυτοκινήτου.

Panda RED

Η νέα έκδοση RED του Panda βασίζεται στην έκδοση City Cross. Πέρα από το κόκκινο χρώμα (θα είναι επίσης διαθέσιμο και σε γκρι και λευκό), ξεχωρίζει χάρη στα λογότυπα της σειράς RED. Παράλληλα, στο εσωτερικό οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι κατασκευασμένες από το πρωτοποριακό νήμα Seaqual, ένα υψηλής ποιότητας προϊόν από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, 10% του οποίου προέρχεται από πλαστικά που έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα. Το Panda RED έρχεται τη στιγμή που το μοντέλο έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ μαζί με το 500 αποτελούν τα πλέον δημοφιλή αυτοκίνητα πόλης στην Ευρώπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tipo RED

Αντίστοιχα, το Tipo RED βασίζεται στην έκδοση Cross και ξεχωρίζει, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς RED, από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο αμάξωμα και την καμπίνα των επιβατών. Παράλληλα με την έκδοση hatchback, διαθέσιμη θα είναι και η έκδοση Tipo Cross Station Wagon, η οποία συνδυάζει ιδανικά το δυναμικό χαρακτήρα των εκδόσεων ομώνυμων, με την εξαιρετική ευρυχωρία και πρακτικότητα του station weagon αμαξώματος.

Για την ελληνική αγορά η διάθεση των νέων εκδόσεων RED των Panda και Tipo αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάσες, ενώ τα 500 και 500X είναι άμεσα διαθέσιμα στο ελληνικό κοινό.

Για τον οργανισμό RED

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την ονομασία του να προέρχεται από το χρώμα της έκτακτης ανάγκης, ο οργανισμός (RED) ιδρύθηκε το 2006 από τους Bono και Bobby Shriver με στόχο να μετατρέψουν τις εταιρείες σε ένα όπλο για την καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS. Σήμερα οι εταιρείες που συμμετέχουν εστιάζουν παράλληλα και στην καταπολέμηση της πανδημίας της Covid-19 σε όλο τον κόσμο. Ο οργανισμός (RED) συνεργάζεται με θρυλικές μάρκες για την εξέλιξη προϊόντων και υπηρεσιών (RED) και τη συγκέντρωση πόρων για την καταπολέμηση των πανδημιών. Οι συνεργασίες περιλαμβάνουν εταιρείες κολοσσούς, όπως οι Amazon,

Anova Culinary, Apple, Bank of America, Louis Vuitton, Montblanc, κ.α. Οι FIAT, Jeep και RAM είναι οι πρώτες εταιρείες αυτοκινήτου που εντάσσονται σε αυτή την ξεχωριστή ενέργεια.

Μέχρι σήμερα ο οργανισμός έχει συγκεντρώσει σχεδόν 700 εκατομμύρια δολάρια και έχει βοηθήσει περισσότερα από 220 εκατομμύρια ανθρώπους, ενισχύοντας υποδομές υγείας και προγράμματα για κοινότητες που έχουν χτυπηθεί από τις πανδημίες.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ