Έκλεψε όλες τις θέσεις parking για να τους εκδικηθεί -Αυτός είναι ο χειρότερος γείτονας του κόσμου

Πήρε όλες τις θέσεις πάρκινγκ από τους γείτονές του για εκδίκηση

Μια απίστευτα χιουμοριστική διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ ενός πλούσιου Βρετανού και των γειτόνων του που «πληρώνουν» το τίμημα γιατί μπήκε φυλακή.

Ο 70χρονος Graham Wildin δεν είναι απλά ένας πολύ πλούσιος Βρετανός. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά ονειρικό σπίτι, ένα σπίτι θαυμαστό που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και φθόνο, σε άντρες και γυναίκες.

Το εν λόγω σπίτι, μέρος του οποίου έχει χτιστεί παράνομα, έχει βάλει τον Wildin σε μπελάδες τα τελευταία χρόνια. Ο Βρετανός μπήκε ακόμη και φυλακή γι' αυτό με τους γείτονές του να εισπράττουν έπειτα την οργή του με τον πλέον ίσως ασυνήθιστο τρόπο, καθώς από ό,τι καταλαβαίνουμε τους θεωρεί υπεύθυνους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κάτι παραπάνω από εμφανής η επέκταση στο σπίτι του Wildin
Κάτι παραπάνω από εμφανής η επέκταση στο σπίτι του Wildin

Λογιστής στο επάγγελμα, μια εργασία που πληρώνει πολύ καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Wildin που μένει στην πόλη Cinderford της Αγγλίας αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να προσθέσει στο σπίτι του όλα αυτά που ονειρευόταν.

Ο 70χρονος Βρετανός ξεκίνησε να επεκτείνει το σπίτι του προσθέτοντας σε αυτό, ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 900 τετραγωνικά μέτρα. Ο Wildin ενσωμάτωσε στην οικία του ένα μικρό σινεμά, διαδρόμους bowling, γυμναστήριο, μπαρ, ακόμη και ένα μικρό καζίνο! Από ό,τι φαίνεται ωστόσο ο Wildin τα έκανε όλα αυτά χωρίς να λάβει τις απαραίτητες άδειες από τον δήμο του και αυτό τον έβαλε σε μπελάδες με το νόμο.

Η επέκταση του σπιτιού του Wildin ξεκίνησε το 2016 με τον Βρετανό να μπαίνει γρήγορα σε νομική διαμάχη με τις τοπικές αρχές και το 2018 τοπικό δικαστήριο του έδωσε εντολή να κατεδαφίσει την επέκταση.

Ο Wildin είχε προθεσμία έως και τις αρχές του 2020 για να το κάνει αυτό, κάτι που όχι μόνο αγνόησε αλλά συνέχισε με την επέκταση περιλαμβάνοντας στα σχέδιά του και μία πισίνα, ενώ αντέκρουσε την απόφαση λέγοντας ότι η κατεδάφιση θα του στοίχιζε σχεδόν 800.000 ευρώ και θα τον κατέστρεφε οικονομικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Wildin στο διάδρομο bowling Που έχει κατασκευάσει παράνομα
Ο Wildin στο διάδρομο bowling Που έχει κατασκευάσει παράνομα

Ο Βρετανός έκανε έφεση αλλά και το επόμενο δικαστήριο έδωσε εντολή στον Wildin να κατεδαφίσει την υπερκατασκευή με τον 70χρονο να μην συμμορφώνεται ξανά με το γράμμα του νόμου. Περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό ο Βρετανός μπήκε φυλακή για διάστημα τριών εβδομάδων και βγαίνοντας ξεκίνησε την... εκδικητική του δράση.

Ο Wildin, που έχει στην κατοχή του και μία μεγάλη όπως αποδεικνύεται συλλογή από κλασικά αυτοκίνητα, αποφάσισε να τα μεταφέρει από το χώρο που φυλάσσονταν και να παρκάρει έξω στο δρόμο που περνά μπροστά από το σπίτι του.

Στόχος του είναι να εκδικηθεί τους γείτονες του για την φυλάκισή του, καθώς προφανώς του θεωρεί υπεύθυνους και να μην τους επιτρέπει να παρκάρουν μπροστά στα σπίτια τους.

Μάλιστα και σύμφωνα και με σχετικές αναφορές γειτόνων του, ο Wildin έχει εγκαταστήσει και σύστημα παρακολούθησης CCTV χάρη στο οποίο μπορεί να βλέπει πότε ένας γείτονας ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του ώστε έπειτα να κάνει κατάληψη στην κενή θέση με ένα από τα κλασικά του αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γείτονες του Wildin προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με ψυχραιμία υπό τον φόβο νέων εκδικητικών «μέτρων», αν και κάποιοι από αυτούς προχωρούν σε... αντίποινα ξηλώνοντας τις πινακίδες κυκλοφορίας σε κάποια από τα αυτοκίνητα.

Πού θα καταλήξει όλο αυτό κανείς δεν ξέρει, σίγουρα όμως θα υπάρξει συνέχεια αφού ο Βρετανός έχει περιθώριο μερικών ακόμη εβδομάδων για να κατεδαφίσει την επέκταση πριν καταλήξει εκ νέου στη φυλακή. Δείτε το σπίτι του Wildin στο ακόλουθο video.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ