Τετράτροχοι θησαυροί βρέθηκαν εγκαταλειμμένοι -Η ανακάλυψη των πολλών εκατομμυρίων

Museum Barn Find

Μια νέα ανακάλυψη ενός ακόμη εκθαμβωτικού «νεκροταφείου» μυθικών αυτοκινήτων ήρθε στο φως στις ΗΠΑ: Ένα παλιό μουσείο με αμέτρητες κλασσικές Cadillac, Mustang, Rolls-Royce και Mercedes, μεταξύ πολλών άλλων.

Την παλιά αυτή αποθήκη κλασσικών αυτοκινήτων έφεραν στο φως οι «τυφλοπόντικες» του καναλιού Classic Car Rescue του Youtube. Εντός των τειχών της σκουριάζουν περισσότερα από 200 θρυλικά τετράτροχα που κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, και προς το παρόν μαζεύουν σκόνη και υπόκεινται στη φθορά του χρόνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποθήκη αυτή καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Οι δημιουργοί του παρακάτω Video δεν έχουν αποκαλύψει ούτε την τοποθεσία της, ούτε αναφέρουν την ιστορία της συλλογής αυτής ή σε ποιόν ανήκει - προφανώς για να προστατεύσουν αυτούς τους σπάνιους θησαυρούς.

Ανάμεσά τους υπάρχουν αυτοκίνητα που από μόνα τους ξεπερνούν σήμερα την τιμή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η συλλογή, κατ' αρχήν, έχει αμέτρητες Ford Mustang - μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η Shelby GT500KR convertible του 1968, μία από τις μόλις 518 που κατασκευάστηκαν, καθώς και μια GT500 του 1969.

Στο Video μπορεί επίσης κανείς να εντοπίσει επίσης δύο σπάνια αντίτυπα της Auburn Boattail Speedster της δεκαετίας του '30 κι άλλες δύο Chevy Camaro πρώτης γενιάς, ανάμεσα σε μια πληθώρα από κλασσικές Cadillac της δεκαετίας του 1950 και πολλές ευρωπαϊκές λιμουζίνες των δεκαετιών του 1920 και '30 - όπως μια Rolls-Royce και ένα Volvo P1800.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η συλλογή περιλαμβάνει και ορισμένα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα, όπως ένα Dodge Dakota που λανσαρίστηκε στο τέλος της δεκαετίας του '80, καθώς και μια Mercedes G-Class. Αν διαθέτετε εννέα λεπτά, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω Video μιας εν των σπουδαιότερων ανακαλύψεων ξεχασμένων κλασσικών αυτοκινήτων:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ