Απίστευτο: «Έγδυσαν» αυτοκίνητο στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης

κλοπή yaris θεσσαλονίκη

Δεν έχει τέλος η δράση των σπειρών στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες δεν διστάζουν να «ρημάξουν» ακόμα και αυτοκίνητα που βρίσκονται στην καρδιά του κέντρου της πόλης.

Άγνωστη φαίνεται πως είναι η λέξη «φόβος» για τις σπείρες που σηκώνουν Ι.Χ. στη Θεσσαλονίκη, μιας και δεν διστάζουν να βάλουν στο στόχαστρο ακόμα και αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα σε πολυσύχναστες περιοχές.

Ενδεικτικό είναι πρόσφατο περιστατικό κλοπής εξαρτημάτων από όχημα στην συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Φωτογραφία που δημοσιεύει το makthes.gr αποκαλύπτει το έργο των δραστών οι οποίοι έκλεψαν τα ελαστικά και τις ζάντες από αυτοκίνητο (Toyota Yaris) που ήταν σταθμευμένο στην Τσιμισκή, στο ύψος της ΧΑΝΘ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είχε αποκαλύψει η «ΜτΚ» στο φύλλο της 19ης Ιουνίου, στο παρελθόν είχαν συλληφθεί συγκεκριμένοι δράστες οι οποίοι δραστηριοποιούνταν κυρίως στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Η σπείρα δέχεται παραγγελίες – ίσως - και μέσω ίντερνετ για συγκεκριμένες μάρκες και τύπους αυτοκινήτων, στη συνέχεια «χτενίζει» κάθε δρόμο της Θεσσαλονίκης μέχρι να εντοπίσει τα εξαρτήματα που ζητούν οι… πελάτες της. Εν συνεχεία τα αφαιρεί και στη συνέχεια τα πουλά στους πελάτες της.

Τα περιστατικά κλοπής ανταλλακτικών αυτοκινήτων από παρκαρισμένα οχήματα αποτελούν πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας, με τα «θύματα» να χάνουν καταλύτες, ζάντες και πολλά άλλα μέρη.

Στη Θεσσαλονίκη είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμα περιστατικό, όταν «έγδυσαν» ένα Yaris σε κεντρικό δρόμο δίπλα από την Δ.Ε.Θ., ένα μέρος της πόλης με ισχυρή αστυνόμευση. - Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ