Ελλάδα: «Έγδυσαν» Toyota Yaris στη μέση του δρόμου

Toyota Yaris Hybrid no wheels

Η ύπαρξη αυξημένης αστυνομικής δύναμης γύρω από την Δ.Ε.Θ. δεν απέτρεψε τους κλέφτες του εικονιζόμενου Toyota Yaris που βρέθηκε με τα δισκόφρενα στο οδόστρωμα.

Τα περιστατικά κλοπών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αυξάνονται διαρκώς και αυτή την φορά έπεσε θύμα ο ιδιοκτήτης ενός αρκετά δημοφιλούς μοντέλου.

Τα περιστατικά κλοπής ανταλλακτικών αυτοκινήτων από παρκαρισμένα οχήματα αποτελούν πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας, με τα «θύματα» να χάνουν καταλύτες, ζάντες και πολλά άλλα μέρη.

Toyota Yaris Hybrid
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το εικονιζόμενο Toyota Yaris Hybrid προηγούμενης γενιάς βρέθηκε σε διπλανό, κεντρικό δρόμο δίπλα από την Δ.Ε.Θ. χωρίς τροχούς και ορισμένα πλαστικά διακοσμητικά του αμαξώματος.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι και αυτό το Σαββατοκύριακο η συμπρωτεύουσα φιλοξενούσε την Διεθνή Έκθεση και η αστυνόμευση γύρω από το εκθεσιακό κέντρο ήταν αυξημένη, οι επίδοξοι κλέφτες δεν δίστασαν να κάνουν την δουλειά τους και να αρπάξουν τα ανταλλακτικά που τους ενδιέφεραν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ