Το DS 4 είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς

DS 4

Μια νέα διάκριση έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό της η DS Automobiles μετά και την ανακήρυξη του DS 4 ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς.

Το DS 4 ενσαρκώνει το νέο σχεδιαστικό ύφος των μοντέλων της DS Automobiles. Εκλεπτυσμένο, με προηγμένη τεχνολογία, το DS 4 συνδυάζει μια χαρισματική εξωτερική σχεδίαση, με την κομψότητα και την πολυτέλεια του εσωτερικού, που προάγεται από τα πολλά “χειροποίητα” υλικά του.

Αυτό το βραβείο για το πιο Όμορφο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, είναι στην πραγματικότητα μια ανταμοιβή για τις γυναίκες και τους άνδρες που διαμόρφωσαν το DS 4, εκτός της ομάδας του DS DESIGN STUDIO PARIS. Πριν καν σχεδιάσουμε την πρώτη γραμμή σε χαρτί με το μολύβι, δουλέψαμε με τους μηχανικούς μας για δύο χρόνια για να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο της νέας προηγμένης πλατφόρμας του Ομίλου Stellantis. Όταν ξεκινήσαμε τη δημιουργική διαδικασία, το περιθώριο της ευελιξίας που είχαμε για την εξέλιξη του νέου concept, ήταν αξιοσημείωτο. Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο DS AERO SPORT LOUNGE, που επίσης αναγνωρίστηκε πέρυσι από το Festival Automobile International, το σχήμα του DS 4 είναι μοναδικό στην κατηγορία με εκπληκτικές αναλογίες. Η γραμμή του είναι sport, πολύ μυώδης, συμπαγής και “κάθεται” πάνω σε ευμεγέθεις τροχούς. Στην πράξη αποδεικνύεται άκρως αεροδυναμικό, αποτελεσματικό και χαρισματικό ταυτόχρονα”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Thierry Metroz, Διευθυντής Σχεδιασμού DS Automobiles=

DS 4

Από το 2006, το Festival Automobile International ανακηρύσσει το Ομορφότερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς ετησίως και απονέμει μια σειρά βραβείων.

Η DS Automobiles έχει κατ’ επανάληψη αναγνωριστεί στο Festival Automobile International:

DS 4: Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο του 2022

DSAEROSPORTLOUNGE: Μεγάλο Βραβείο για το πιο Όμορφο Πρωτότυπο του 2021

DS 7 CROSSBACKE-TENSE 4x4 300: Μεγάλο Βραβείο για τη Διαφημιστική Καμπάνια

DS 3 CROSSBACK: Φιναλίστ του διαγωνισμού για το Ομορφότερο Αυτοκίνητο του 2019

JeanricVergne: Βραβείο στο Festival του 2019

DS 7 CROSSBACK: Μεγάλο Βραβείο για το Ομορφότερο Εσωτερικό του 2018

ONLYYOU: Μεγάλο Βραβείο Δημιουργικότητας το 2017

DSDIVINE: Ειδικό Βραβείο Κριτικής Επιτροπής του 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ