Δωρεάν ρεύμα με μόλις 180 ευρώ -Η φθηνή λύση για το σπίτι και το αυτοκίνητο

φόρτιση αυτοκινήτου σπίτι

Ακόμα πιο οικονομική μπορεί να γίνει η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μέσω μιας μικρής ανεμογεννήτριας που εγκαθίσταται εύκολα και είναι σχεδόν αθόρυβη.

Τα φωτοβολταϊκά αποτελούν την πιο διαδεδομένη οικιακή λύση για την παραγωγή ρεύματος, αλλά όχι τη μοναδική, δεδομένου ότι η συλλογή ηλιακής ενέργειας γίνεται κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος.

Το πρόβλημα της κάλυψης των ενεργειακών μας αναγκών κατά τις νυχτερινές ώρες υπόσχεται να λύσει μία μικρή ανεμογεννήτρια η οποια χρησιμοποιεί την κινητική ενέργεια του ανέμου για να παράγει δωρεάν ρεύμα για χρήση στο σπίτι και φυσικά για τη φόρτιση του ηλεκτρικού μας αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ανεμογεννήτρια vevor

Πρόκειται για μια ανεμογεννήτρια κάθετου άξονα και μόνιμου μαγνήτη της Vevor με μέγιστη ισχύ 600 W που φέρει πέντε πτερύγια κατασκευασμένα από νάιλον ίνες.
Ο άνεμος γυρίζει τα πτερύγια τα οποία περιστρέφουν έναν άξονα που συνδέεται με μια γεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

φόρτιση στο σπίτι

Με ταχύτητα εκκίνησης μόλις 2 m/s η ανεμογεννήτρια παράγει πολύ περιορισμένα επίπεδα θορύβου και κραδασμών, με τη μέγιστη ονομαστική ταχύτητα ανέμου να ανέρχεται σε 12 m/s.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, φέρει υψηλή αντοχή σε θερμοκρασίες από -40 έως 80 βαθμούς Κελσίου, και επίσης δείχνει ανθεκτική στη διάβρωση μιας και είναι αδιάβροχη. Όσον αφορά στις διαστάσεις της, η διάμετρός της ανέρχεται σε 90 εκατ. και το ύψος σε μόλις 60 cm.

vevor ανεμογεννήτρια

Μία τέτοιου τύπου ανεμογεννήτρια είναι αδύνατο να μας εξασφαλίσει απόλυτη ενεργειακή αυτονομία, αλλά λογίζεται ως ένα ιδανικό συμπλήρωμα για όσους έχουν φωτοβολταϊκά και επιθυμούν να μειώσουν περαιτέρω τον λογιαριασμό ρεύματος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ