Διπλή νίκη της Ford στα βραβεία των καλύτερων νέων επαγγελματικών μοντέλων

Ford Ranfer Wildtrak

Διπλή διάκριση πέτυχε η Ford, κατακτώντας τα βραβεία International Van of the Year (IVOTY) και International Pick-up Award (IPUA) με τα νέα Transit Custom και Ranger.

Σε συνέχεια των διπλών διακρίσεων του 2013 και του 2020, η Ford Pro κερδίζει φέτος τα βραβεία IVOTY και IPUA για τρίτη φορά μέσα στην ίδια χρονιά, όντας σήμερα ο μοναδικός κατασκευαστής με ένα τέτοιο επίτευγμα στο παλμαρέ του.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τελετής που έλαβε χώρα στα πλαίσια της Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων Solutrans στη Λυών της Γαλλίας, επισφραγίζοντας την ηγετική θέση της Ford Pro στην ευρωπαϊκή αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Transit Custom

Μια επιτροπή ειδικών την οποία απαρτίζουν 25 δημοσιογράφοι με ειδίκευση στα επαγγελματικά οχήματα ανέδειξε το ολοκαίνουργιο Transit Custom της Ford Pro ως νικητή του IVOTY 2024. Η νέα γενιά του κορυφαίου στην κατηγορία 3 βαν μοντέλου της Ford Pro ξεκίνησε να πωλείται σε όλη την Ευρώπη νωρίτερα φέτος, προσφέροντας τη μεγαλύτερη επιλογή εκδόσεων που έχει υπάρξει ποτέ.

Το Transit Custom ήταν το Νο.1 σε πωλήσεις βαν ενός τόνου στην Ευρώπη πέρυσι, καθώς και το δημοφιλέστερο όχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο συνολικά για το 2021 και το 2022. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο συναρμολόγησης Yeniköy της Ford Otosan στην Τουρκία.

Ford Transit Custom
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από επίπονες δοκιμές εντός και εκτός δρόμου στην Ελλάδα νωρίτερα φέτος, η κριτική επιτροπή του IPUA παρέδωσε το στέμμα στο Ford Ranger – για τρίτη φορά – προσθέτοντας ένα νέο ρεκόρ στην ιστορία του μοντέλου.

Το Ranger - το πιο παγκόσμιο μοντέλο της Ford που αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή στην Ευρώπη – αναπτύχθηκε από μηχανικούς και σχεδιαστές στο κέντρο μηχανολογίας της Ford στην Αυστραλία και κατασκευάζεται σε έξι εργοστάσια της Ford σε τέσσερις ηπείρους Το Ranger είναι το pickup με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία οκτώ χρόνια και αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ των πωλήσεων όλων των pickup στην Ευρώπη. Το Ranger επιλέχθηκε ως νικητής από μία κριτική επιτροπή δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου από την Ευρώπη, καθώς και από τη Νότια Αφρική, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Ford στο Silverton, στο οποίο κατασκευάζεται το Ranger για την ευρωπαϊκή

Ford Ranger

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ