Μεγάλη δημοπρασία σκαφών αναψυχής: Jet Ski και φουσκωτά 6 μέτρων από 200 ευρώ

dimoprasia oddi fouskota skafi

Πάνω από 220 πλωτά μέσα βγάζει στο «σφυρί» η ΑΑΔΕ, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το σκάφος της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Φουσκωτά σκάφη, jet ski, ταχύπλοα και εξωλέμβιοι κινητήρες βγαίνουν στο «σφυρί» από την ΑΑΔΕ, σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/5 στις εγκαταστάσεις Δ.Δ.Δ.Υ (πρώην ΟΔΔΥ) στη Μαγουλέζα-Άνω Λιόσια.

Ειδικότερα, θα διενεργηθεί πλειοδοτική δημοπρασία, στο πλαίσιο της οποίας θα εκποιηθούν 227 μεμονωμένα πλωτά μέσα (σκάφη & κινητήρες) Τελωνείου Κω και Τελωνείου Χίου και 2 ομαδικές κατηγορίες κινητήρων Τελωνείου Χίου.

Στα δημοπρατούμενα πλωτά μέσα που ξεχωρίζουν είναι ένα πολυεστερικό σκάφος μήκους 7,0 μέτρων και πλάτους 2,2 μέτρων με καμπίνα το οποίο φέρει εξωλέμβιο κινητήρα 175 ίππων. Είναι μη κοινοτικό και ξεκινά από τις 2.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πολύ χαμηλότερη τιμή -και συγκεκριμένα στα 200 ευρώ- εκποιείται μη κοινοτικό φουσκωτό σκάφος μήκους και πλάτους 8,0 και 2,7 μ. αντίστοιχα, με κινητήρα 30 ίππων της Yamaha.

Μεγάλη δημοπρασία σκαφών αναψυχής: Jet Ski και φουσκωτά 6 μέτρων από 200 ευρώ

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η πνευστή λέμβος μήκους 6,2 μ. και πλάτους 2,3 μ. κόκκινου χρώματος με κινητήρα Yamaha 115 PS, η οποία είναι επίσης μη κοινοτική και έχει τιμή εκκίνησης 300 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν επίσης πολυεστερικό σκάφος (μη κοινοτικό) μήκους 6,0 μ. με εξωλέμβιο κινητήρα Yamaha 130 ίππων στα 300 ευρώ, ενώ την ίδια τιμή εκκίνησης φέρει και Jet ski Yamaha XL 700 μήκους 3,2 μέτρων.

Σύμφωνα με τους όρους της δημοπρασίας, για να γίνουν δεκτές οι προσφορές πρέπει:

α) Για υλικά, πλωτά και εναέρια μέσα αξίας μέχρι 300€, να διαφέρουν η μία από την άλλη κατά το ποσό των 10 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

β) Για υλικά, πλωτά και εναέρια μέσα αξίας άνω των 300 ευρώ και μέχρι 3.000 ευρώ, να διαφέρουν η μία από την άλλη κατά το ποσό των 20 ευρώ.

γ) Για υλικά, πλωτά και εναέρια μέσα αξίας άνω των 3.000€, να διαφέρουν η μία από την άλλη κατά το ποσό των 50 ευρώ.

Η επιτροπή, κατά το χρόνο δημοπράτησης, μπορεί κατά την κρίση της να αναπροσαρμόσει σε οποιοδήποτε στάδιο το εύρος της προσφοράς.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες πλωτών είναι 20% της καθορισμένης τιμής εκκίνησης. Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας

Για να δείτε αναλυτικά τη λίστα των πλωτών μέσων που δημοπρατούνται πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ