Ο δημιουργός του ελληνικού Chaos ξαναχτυπά - Τι αναφέρει για την παρουσίαση του υπεραυτοκινήτου

SP Automotive Chaos

Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο Chaos έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά από ανάρτηση του Σπύρου Πανόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαστάσεις… αστικού θρύλου λαμβάνει το πολυδιαφημιζόμενο ελληνικό υπεραυτοκίνητο Chaos. Ο δημιουργός του, Σπύρος Πανόπουλος, είχε αναφέρει ότι η αποκάλυψη του πανίσχυρου μοντέλου θα πραγματοποιούνταν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά έχει παρέλθει ένα διάστημα 8 μηνών και το Chaos… αγνοείται.

Παρά τη μεγάλη καθυστέρηση, ο Σπύρος Πανόπουλος, προσπαθεί να κρατά συνεχώς ζεστό το ενδιαφέρον των Ελλήνων φίλων του αυτοκινήτου, μέσω δημοσιεύσεων στα social media.

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας δίνει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την παρουσίαση του αυτοκινήτου, χωρίς φυσικά να αναφέρει πότε θα γίνει αυτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, επισημαίνει «έχουμε τυπώσει διπλά τα πράγματα του Chaos, ώστε στην παρουσίαση δίπλα από το αυτοκίνητο να είναι άλλο ένα σε ανταλλακτικά, για να μπορεί οποιοσδήποτε να θαυμάσει τη δουλειά μας».

Η εξαγγελία του συνοδεύεται και από μια φωτογραφία με εξαρτήματα της ανάρτησης, τα οποία είναι 3D εκτυπωμένα.

Μην ξεχνάμε ότι, σύμφωνα με τον Σπύρο Πανόπουλο, το 78% του αμαξώματος του Chaos θα είναι φτιαγμένο σε 3D εκτυπωτή, ενώ στην ίδια μέθοδο κατασκευής υποβάλλονται και άλλα εξαρτήματα όπως το μπλοκ του κινητήρα, οι βαλβίδες εισαγωγής και ο εκκεντροφόρος άξονας.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την Earth Version και την Zero Gravity. H πρώτη θα αποδίδει 2.077 ίππους και 1.389 Nm ροπή, με τον κόφτη να κυμαίνεται από τις 10.000 έως τις 11.000 σ.α.λ. ανάλογα με το καύσιμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
chaos ελληνικό αυτοκίνητο πανοπουλος

Η κορυφαία έκδοση Zero Gravity θα παράγει 3.107 ίππους και 1.984 Nm ροπή, με κόφτη που κυμαίνεται από τις 11.800 έως τις 12.200 σ.α.λ. Αμφότερες οι εκδόσεις θα έχουν τελική ταχύτητα άνω των 500 χλμ./ώρα.

Πλέον, αυτό που πρέπει να απαντηθεί είναι το πότε θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη του αυτοκινήτου, το οποίο έχει αμφισβητηθεί όσο κανένα άλλο.

chaos ελληνικό αυτοκίνητο πανοπουλος
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ