Διακρίσεις για τα μοντέλα της Jeep

Jeep μοντέλα διακρίσεις 2021

Εκτός από το Jeep Wrangler, που κατέκτησε το ειδικό βραβείο Off-Road, το Jeep Renegade επικράτησε στην κατηγορία των μικρών SUV, χάρη και στη διάθεση της νέας πρωτοποριακής Plug-in Hybrid έκδοσης, 4xe.

Στη χρονιά που σηματοδοτεί τα 80ά γενέθλια της Jeep, το βρετανικό περιοδικό «4x4» βράβευσε τα Wrangler και Renegade, στο πλαίσιο του θεσμού «4x4 Of The Year», τα οποία υποστηρίζει η εταιρεία ελαστικών BFGoodrich.

Για ακόμα μια φορά, το Jeep Wrangler, κατακτά το ειδικό βραβείο «Off-Road» του περιοδικού, το οποίο εστιάζει στις εκτός δρόμου ικανότητες ενός οχήματος. Παράλληλα, το Jeep Renegade κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Μικρού SUV,  με τους κριτές να τονίζουν ότι η πρόσφατη παρουσίαση του πρωτοποριακού Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, αποτελεί σημαντικό στοιχείο που ξεχωρίζει το Renegade από τον ανταγωνισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To σύστημα 4xe, που εφοδιάζει και το Compass, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση (190 ή 240 ίππους, ανάλογα με την έκδοση), χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1,9λίτρα/100χλμ.), εκπομπές CO2 κάτω από 50γρμ./χλμ. και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης έως και 50 χιλιόμετρα.

Κάθε χρόνο η κριτική επιτροπή του περιοδικού «4x4» -μιας εκ των πλέον αναγνωρισμένων εκδόσεων για οχήματα 4x4 στον κόσμο- δοκιμάζει ένα μεγάλο αριθμό τετρακίνητων οχημάτων σε διάφορες συνθήκες. Εκτός από τις εντός δρόμου διαδρομές, η αξιολόγηση περιλαμβάνει και τις πλέον απαιτητικές εκτός δρόμου δοκιμασίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ