Νέο ατύχημα: Dacia Duster καταστρέφει Ferrari (φωτογραφίες)

Dacia Duster διαλύει Ferrari 202

Ένα περίεργο ατύχημα συνέβη στους δρόμους της Σλοβακίας μεταξύ μιας εξωτικής Ferrari SF90 και ενός Dacia Duster, με άτυπο «νικητή» το δεύτερο.

Συγκεκριμένα με επίσημη ανακοίνωση της η Αστυνομία της Σλοβακίας αναφέρεται σε ένα τροχαίο ατύχημα που έγινε πριν από μερικές εβδομάδες μεταξύ ενός «ταπεινού» Dacia Duster και μιας πανάκριβης Ferrari SF90.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τις ακριβείς λετομέρειες του τροχαίου ατυχήματος να παραμένουν αδιευκρίνιστες, τα δύο αυτοκίνητα φαίνεται να ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η SF90 να καταλήξει εκτός δρόμου, μέσα σε ένα βαθύ χαντάκι και δίπλα σε ένα χωράφι.

Λογικά αυτή πρέπει να είναι μία ακόμη από εκείνες τις περιπτώσεις όπου η αυτοπεποίθηση και η υπεροψία ενός οδηγού supercar... κλείνουν τα μάτια στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ξεπερνούν κατά πολύ τις πραγματικές οδηγικές ικανότητες του.

Αν όντως ισχύει αυτό, ας ευχηθούμε οι σημαντικές υλικές ζημίες που προκλήθηκαν στη Ferrari του ενός εκατ. ευρώ να βάλουν λίγο μυαλό στον οδηγό της.

Από την άλλη, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το Duster στέκεται... αγέρωχο στην άκρη του δρόμου με το εμπρός αριστερό ελαστικό του να έχει σκάσει και το εμπρός μέρος του να «κοιτάζει» προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το ατύχημα έγινε στον αυτοκινητόδρομο D4 στην κατεύθυνση προς την πόλη Stupava που βρίσκεται στα δυτικά της Σλοβακίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο περίεργο περιστατικό ένα άτομο τραυματίστηκε από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ευτυχώς από ό,τι καταλαβαίνουμε, όχι σοβαρά, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας της Σλοβακίας και στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ ο οποίος βγήκε αρνητικός. Οι αστυνομικές πάντως βρήκαν την ευκαιρία και για ένα πικρόχολο αστείο αφού η σχετική ανάρτηση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο Facebook ξεκινά με τον τίτλο «Dacia Duster vs. Ferrari SF90 - 1-0»...

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ