Citroen C3 Aircross: To compact SUV για όλη την οικογένεια

Citroen C3 Aircross το SUV για όλη την οικογένεια 2022

Το Citroen C3 Aircross είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στα compact SUVs προσφέροντας χώρους αλλά και εκτός δρόμου δυνατότητες που θα ικανοποιήσουν όλη την οικογένεια.

Με ένα σαφώς πιο δυναμικό παρουσιαστικό που προέκυψε από την τελευταία αισθητική του ανανέωση, το Citroen C3 Aircross παρουσιάζεται πιο ώριμο και έτοιμο από ποτέ για να σηκώσει τα «δύσκολα βάρη» της καθημερινής μετακίνησης στο αστικό περιβάλλον και να παίζει και το ρόλο του «εργαλείου απόδρασης» εκτός των τειχών της πόλης.

Δίνοντας έμφαση στην άνεση των επιβατών και χωρίς να ξεχνά της ανάγκες τους για ευρυχωρία και χρηστικότητα, το C3 Aircross ενσωματώνει τη νέα «υπογραφή» της Citroen με τους προβολείς LED (αποτελούν μέρος του στάνταρ εξοπλισμού) και τη νέα ασημί-γκρι προστατευτική σχάρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το SUV της γαλλικής εταιρείας προσφέρει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες εξατομίκευσης αναφορικά με το στιλ με τη Citroen να προσφέρει έως και 70 διαφορετικούς εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς οι οποίοι προκύπτουν από τα 7 χρώματα, τα τέσσερα πακέτα χρωμάτων που ενσωματώνουν νέες διακοσμητικές αποχρώσεις και την οροφή σε δύο χρωματικές αντιθέσεις. Το στιλ του γαλλικού αυτοκινήτου έρχονται να συμπληρώσουν οι κομψές ζάντες αλουμινίου με διάμετρο στις 16 ή 17 ίντσες.

Προσοχή στη λεπτομέρεια έχει δοθεί και κατά τη διαδικασία σχεδιασμού της καμπίνας, όπου πρωταγωνιστεί μια μεγάλη οθόνη αφής 9 ιντσών, ενώ υπάρχουν 5 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, με έγχρωμη προβολή των στοιχείων σε οθόνη Head-Up-Display και ασύρματη φόρτιση για smartphone.

Citroen C3 Aircross το SUV για όλη την οικογένεια 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα υπάρχουν και 12 διαισθητικά συστήματα υποβοήθησης που διευκολύνουν σημαντικά τον οδηγό και καθιστούν τις καθημερινές του μετακινήσεις ευκολότερες.

Με την πρακτικότητα και την άνεση να αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Citroen, το Citroen C3 Aircross είναι προικισμένο με νέους αποθηκευτικούς χώρους στην κεντρική κονσόλα, άφθονο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών που είναι κορυφαίος στην κατηγορία καθώς και μεγάλη προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες, με το πίσω κάθισμα να κινείται κατά 150 χιλιοστά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε δύο ανεξάρτητα μέρη. Το παρών δίνουν και τα καθίσματα Advanced Comfort που εγκαινιάστηκαν στα C4 Cactus και C5 Aircross.

Citroen C3 Aircross

Ο χώρος για τις αποσκευές μπορεί να κυμανθεί από τα 410 έως τα 520 λίτρα ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος το οποίο όταν αναδιπλωθεί, προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο 1.289 λίτρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευδιάκριτος είναι και ο εκδρομικός χαρακτήρας του Citroen C3, το οποίο μπορεί να κινηθεί άκοπα σε κάθε είδους επιφάνεια. Για αυτό φροντίζει η απόσταση των 180 χιλιοστών από το έδαφος, σε συνδυασμό με το σύστημα Grip Control που αυξάνει τα όρια πρόσφυσης στις στροφές και το αυτοκίνητο κατευθύνεται σύμφωνα με τις εντολές του οδηγού.

Επίσης, το σύστημα βοηθά πολύ στις εκκινήσεις σε ολισθηρό οδόστρωμα και σε δρόμους με ανηφορική κλίση, ενώ λειτουργεί θετικά ακόμη και στην περίπτωση ενός ελαφρά παγωμένου δρόμου.

Citroen C3 Aircross

Μεγάλη, τέλος, είναι και η γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει αποδοτικά μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου που συμμορφώνονται με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d τελευταίας γενιάς.

Για τους φίλους της βενζίνης υπάρχει ο 1.200αρης PureTech σε εκδόσεις ισχύος 110 και 130 ίππων, ενώ για την diesel εκπροσώπηση φροντίζει ο 1.500αρης BlueHDi που αποδίδει 110 ή 120 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ