Το πρωτότυπο bZ Compact μας προϊδεάζει για το μέλλον της Toyota

bZ Compact SUV Concept 1

Το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο της Toyota εκφράζει την σύγχρονη σχεδιαστική αντίληψη της ιαπωνικής εταιρείας που συνδυάζει τις καθαρές γραμμές με τα βιώσιμα υλικά.

Το νέο Toyota bZ Compact SUV concept κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, δίνοντάς μας μια γεύση από το μέλλον του ηλεκτρικού παρακλαδιού της φίρμας, της Beyond Zero (bZ).

bZ Compact SUV Concept 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, το πρωτότυπο Toyota bZ Compact SUV είναι αμιγώς ηλεκτρικό και ακολουθεί την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, με αιχμηρές γραμμές και σφηνοειδές εμπρός μέρος. Η συγκεκριμένη προσέγγιση επιτυγχάνει εξαιρετικά χαρακτηριστικά στην απόδοση ενός ηλεκτροκίνητου, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και την πορεία και έχει χαράξει για το μέλλον.

bZ Compact SUV Concept 3

Η γενική φιλοσοφία πίσω από το νέο πρωτότυπο μας παρουσιάζει ένα όχημα μηδενικών ρύπων που χρησιμοποιεί βιώσιμα υλικά και προσφέρει δυναμικές επιδόσεις, κορυφαία τεχνολογία και κομψή εμφάνιση.

Η φουτουριστική εμφάνιση του concept ενισχύει την αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου και οι ξακρισμένοι τροχοί φροντίζουν για μια ιδιαίτερα επιθετική στάση. Επιπλέον οι κοντοί πρόβολοι και οι έντονοι θόλοι ευνοούν την εικόνα ενός αυτοκίνητου προηγμένης τεχνολογίας, ενώ η χαμηλή γραμμή της οροφής βοηθά στην βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
bZ Compact SUV Concept 5

Το δυναμικό σχεδιαστικό μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό, ακολουθώντας μία πιο μινιμαλιστική προσέγγιση που έχει ως αποτέλεσμα μια ξεχωριστή εμφάνιση. Επιπλέον, η ομάδα σχεδιασμού προσέθεσε αρκετές οικολογικές πινελιές, όπως καθίσματα κατασκευασμένα από φυτικά και ανακυκλωμένα υλικά, ενώ ο ψηφιακός προσωπικός βοηθός βοηθά στην εύκολη συμβίωση και συνδεσιμότητα του οδηγού και των επιβατών.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το νέο πρωτότυπο της Toyota bZ θα αποκαλυφθούν τον Δεκέμβριο.

bZ Compact SUV Concept 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ