Ουκρανία: Έβαλαν σε BMW Cabrio πολυβόλα για να πολεμήσουν τους Ρώσους (video)

oukrania bmw seira 6 polivolo oplo

Στην αντεπίθεση περνούν οι ουκρανικές δυνάμεις στην πόλη Νικολάεφ, εντάσσοντας στο οπλοστάσιό τους μια BMW 6άρα, η οποία προβάλλει έτοιμη να πλήξει ρωσικούς στόχους.

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις εξαπολύουν επίθεση στην πόλη Νικολάεφ, μια περιοχή – κλειδί για οποιαδήποτε μελλοντική στρατιωτική επιχείρηση των Ρώσων στο λιμάνι της Οδησσού, στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας.

Οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να υψώσουν τείχος προστασίας για τον μετριασμό των ρωσικών χτυπημάτων, περνώντας σε καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις.

Για την αντιμετώπιση του Ρώσου εισβολέα στο Νικολάεφ, οι αμυνόμενοι αξιοποιούν οποιοδήποτε μέσο μπορεί να τους αποβεί χρήσιμο σε αυτή τη σύρραξη, και στο πλαίσιο αυτό έχουν προχωρήσει στην επίταξη πολιτικών οχημάτων, μεταξύ των οποίων μιας BMW Σειράς 6 κάμπριο που ντύθηκε με το εθνόσημο της Ουκρανίας, την τρίαινα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιπολικό έχει μετατραπεί σε… άρμα μάχης, μιας και στο πορτπαγκάζ έχει τοποθετηθεί ένα πυροβόλο όπλο που είναι έτοιμο να βάλει ενάντια σε ρωσικούς στόχους.

Αναμφίβολα, το βαυαρικό μοντέλο δεν πληροί τα πρότυπα ασφαλείας ενός στρατιωτικού οχήματος, αλλά μπορεί να προσφέρει στο “πλήρωμά” του την απαραίτητη ευελιξία για την εξαπόλυση στοχευμένων επιθέσεων.

Σημειώνεται ότι το πισωκίνητο μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο βίντεο αποτελεί τη δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 6 κάμπριο (64), η οποία παρήχθη από το 2003 έως το 2010, διατιθέμενη σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων βενζίνης και ντίζελ.

Οι πιο γήινες εκδόσεις κινούνταν από έναν 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης των 255 ίππων, με κορυφαία την M6 που ενσωμάτωνε έναν 5λιτρο V10 των 500 ίππων. Για την ντίζελ εκπροσώπηση φρόντιζε ένας 3λιτρος 6κύλινδρος που απέδιδε 282 PS.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ