Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής της Jaguar παγκοσμίως

Jaguar Land Rover

Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε τον νέο επικεφαλής της μάρκας Jaguar, ο οποίος έχει φυσικά βρετανική καταγωγή.

Πρόκειται για τον Rawdon Glover, τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της Jaguar στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος αναλαμβάνει την ανώτερη θέση στη μάρκα Jaguar για όλο τον πλανήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Jaguar Land Rover.

O Glover αποτελεί μεταγραφή της Jaguar από το Volkswagen Group το 2011, όπου είχε τη θέση του υπεύθυνου του After Sales και του Service για την αγορά των Η.Π.Α. Έχει επίσης διατελέσει σε διάφορες θέσεις στην Audi, τη SEAT και τη Volkswagen UK.

H πρώτη του θέση στη Jaguar Land Rover ήταν αυτή του Διευθυντή του παγκόσμιου τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της μάρκας, ενώ τον Ιούνιο του 2018 ανέλαβε τη Jaguar της Μεγάλης Βρετανίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Rawdon Glover

Η μεγάλη πρόκληση του Glover έχει να κάνει με την μεταστροφή της Jaguar προς μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα το 2025 και παράλληλα, την τοποθέτησή της στο υψηλότερο κομμάτι των πολυτελών εταιρειών με μια νέα γενιά μοντέλων.

Τον προσεχή Απρίλιο περιμένουμε η Jaguar Land Rover να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα πλάνα αυτά, ύστερα μάλιστα και από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία το τελευταίο διάστημα με τους προμηθευτές και τους ημιαγωγούς, που οδήγησαν σε μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή των μοντέλων της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ