100 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα στον δρόμο για το μέτωπο -Ποιος κατασκευαστής στηρίζει την Ουκρανία

Ουκρανία Ssang Young

Περισσότερα από 100 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα έχουν ήδη πάρει τον δρόμο του για την Ουκρανία, οπού και αναμένεται να συμμετάσχουν σε πολεμικής επιχειρήσεις.

Έναν απρόσμενο σύμμαχο στην προσπάθεια ανακατάληψης των εδαφών της απέκτησε η Ουκρανία, η οποία αξιοποιεί κάθε μέσο ώστε να αποκρούσει τις επιθέσεις των ρωσικών στρατευμάτων.

Η αυτοκινητοβιομηχανία που στέκεται στο πλευρό των Ουκρανών είναι η κορεατική SsangYong, η οποία με τη συμβολή της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας δρομολόγησε την αποστολή 100 ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων στην Ουκρανία, ώστε να συμμετάσχουν σε πολεμικές ή μη επιχειρήσεις.

Ουκρανία SsangYong
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως γνωστόν, οι Ουκρανοί μετατρέπουν και πολιτικά οχήματα σε στρατιωτικά, εφαρμόζοντας σε αυτά οπλικά συστήματα, όπως πυροβόλα όπλα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η SsangYong επέλεξε να προσφέρει στην ουκρανική κυβέρνηση 100 ολοκαίνουργια pickup, τα οποία βρίσκονται ήδη στον δρόμο για την Ουκρανία.

Ουκρανία Ssang Young

Τα 100 SsangYong Muso, μαζί με πέντε μικρού μεγέθους εκσκαφείς, απέπλευσαν από το Ίντσον της Ν. Κορέας, καταλήγοντας στην Ουκρανία όπου και εντάχθηκαν στο δυναμικό του ουκρανικού στρατού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και η Λετονία ξεκίνησε την αποστολή ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων στην Ουκρανία, τα οποία κατάσχει από οδηγούς που εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ουκρανία Ssang Young
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μέτρο αυτό αποσκοπεί στη μείωση του φαινομένου της υπερκατανάλωσης αλκοόλ από οδηγούς στη Λετονία αλλά και στην ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων της γειτονικής Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ