Αυτοκίνητα με 1 ευρώ -Η δημοπρασία των Γερμανών που τίναξε την μπάνκα στον αέρα

dimoprasia 1 euro autokinita

Θέλοντας να γιορτάσει τη Cyber Monday, ο γερμανικός οίκος δημοπρασιών Copart έβγαλε στο «σφυρί» εκατοντάδες αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης στο 1 ευρώ.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή αποδείχθηκε η χθεσινή (28/11) Cyber Monday για όσους αναζητούσαν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε προσιτή τιμή, χάρη στην πρωτοβουλία του γερμανικού οίκου δημοπρασιών μέσω διαδικτύου "Copart Germany" να βγάλει στο «σφυρί» τετράτροχα με τιμή εκκίνησης στο... 1 ευρώ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 15:00 μ.μ. της περασμένης Δευτέρας, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν ανάμεσα σε περίπου 250 αυτοκίνητα που είχαν τιμή εκκίνησης, ουσιαστικά, μηδενική.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η τιμή εκκίνησης του ενός ευρώ δεν σήμαινε ότι το κάθε αυτοκίνητο θα πωλούνταν σε αυτό το... εξευτελιστικό ποσό, μιας και κάποιοι ενδέχεται να υπέβαλαν υψηλότερες προσφορές. Όσα, ωστόσο, αυτοκίνητα δεν συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον, οι υποψήφιοι αγοραστές κατάφεραν να τα αποκτήσουν σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λίστα των δημοπρατηθέντων οχημάτων περιελάμβανε αρκετά αυτοκίνητα σε καλή κατάσταση, χωρίς, ωστόσο, να απουσιάζουν και οι τετράτροχες προτάσεις που έφεραν ζημιές, με αποτέλεσμα να έχει υποτιμηθεί σε σημαντικό βαθμό η αξία τους.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτοκινήτων με ζημιές αποτελούν κάποια ιδιαίτερα καινούργια αυτοκίνητα όπως ένα Ford Focus του 2020, ένα Audi A4 του 2021 με μόλις 22.850 χλμ., ένα VW Passat του 2020 και αρκετά Golf που κατασκευάστηκαν μετά το 2010.

Σημειώνεται ότι ο οίκος δημοπρασιών Copart αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, έχοντας δραστηριοποίση σε 11 χώρες του πλανήτη, με στόλο δημοπρατούμενων μοντέλων που υπερβαίνει τις 300.000 μονάδες.

Μπορείτε να δείτε κάποια από τα αυτοκίνητα που διατέθηκαν στο ένα ευρώ στο πλαίσιο της Cyber Monday εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ