Αυτό το Range Rover δεν μοιάζει με κανένα

manhart range rover

Το Range Rover αφήνεται στα χέρια του γνωστού βελτιωτικού οίκου Manhart, ο οποίος αναλαμβάνει να του προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ιπποδύναμη, περισσότερη πολυτέλεια και επιθετικότερο παρουσιαστικό.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το εικονιζόμενο μαύρο γυαλιστερό SUV έχει ντυθεί με διακοσμητικές χρυσές ρίγες στα πλαϊνά, στο καπό και στο πίσω μέρος, καθώς και αντίστοιχα λογότυπα που συνδυάζονται υπέροχα, προσφέροντας ιδανική αντίθεση χρωμάτων. Στο τελείωμα του αυτοκόλλητου αναγράφεται 01/01, υποδηλώνοντας πως το επιβλητικό όχημα είναι προς το παρόν μοναδικό. Σαν κι αυτό δεν υπάρχει άλλο.

manhart range rover b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Range Rover RV 650 του Manhart έχουν αντικατασταθεί τα φωτιστικά σώματα με νέα LED, ενώ για τροχούς χρησιμοποιεί σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 24 ιντσών, βαμμένες επίσης σε μαύρο γυαλιστερό. Τα ελαστικά που φορούν είναι διαστάσεων 295/35 ZR24. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το σκούρο κόκκινο δέρμα με χρυσό φινίρισμα σε ταμπλό και πόρτες.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, ο biturbo V8 των 4,4 λίτρων με την εργοστασιακή ισχύ των 530 ίππων έχει ενισχυθεί περαιτέρω και αποδίδει πλέον 653 ίππους. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με νέα μονάδα διαχείρισης και καινούρια ανοξείδωτη εξάτμιση με τέσσερα τελικά σε μαύρο ματ και ηλεκτρονικό έλεγχο βαλβίδων για αυξημένο ή μειωμένο θόρυβο.

manhart range rover c

Τελικά η Rolls-Royce δεν είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να «ικανοποιήσει»… τα όνειρα των καλών πελατών της, εξειδικεύοντας τα μοντέλα της. Διότι η περίπτωση του συγκεκριμένου Range Rover αφορούσε αποκλειστικά έναν και μόνον άνθρωπο από την Ανατολική Ευρώπη, ο οποίος ήθελε να φτιάξει κάτι που να ξεχωρίζει. Τώρα αν αρέσει στους υπόλοιπους… γιατί να τους «πέφτει» λόγος;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ