Αποκάλυψη για το SUV της smart με τους 400 ίππους

smart suv brabus

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος «Brabus» θα υπογράψει την κορυφαία έκδοση του ηλεκτροκίνητου smart #1, η οποία θα αποτελέσει και το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία της γερμανικής φίρμας.

Λίγες ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του, το smart #1 με την υπογραφή της Brabus αποκαλύφθηκε αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Το smart #1 αποτελεί το πρώτο SUV στην ιστορία της φίρμας και η έκδοση που επιμελείται o γνωστός βελτιωτικός οίκος η κορυφαία στην γκάμα του αυτοκινήτου.

smart suv brabus
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ακρίβεια, το ηλεκτροκίνητο SUV θα γίνει το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία της smart, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία έκδοση η οποία με τη βοήθεια δύο ηλεκτροκινητήρων -έναν σε κάθε άξονα- θα υπερβαίνει σε ισχύ τους 400 ίππους.

Μπορεί, λοιπόν, η Brabus να έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην προσπάθεια να αναβαθμίσει την εικόνα και τον εξοπλισμό του κορυφαίου smart #1, στο άκουσμα ωστόσο των 400 plus ίππων, η σταθερή αεροτομή, οι τροχοί αλουμινίου των 19 ιντσών, τα σπορ καθίσματα και τα αλουμινένια πεντάλ περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου είναι προγραμματισμένη για τις 26 Αυγούστου και θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα, ενώ στην περίπτωση που οι φήμες επιβεβαιωθούν και το smart #1 υπερβαίνει σε ισχύ τους 400 ίππους τότε είναι πολύ πιθανόν να μιλάμε όχι μόνο για το ισχυρότερο αλλά και για το ταχύτερο SUV πόλης που έχει ποτέ παραχθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η «βασική» έκδοση του αυτοκινήτου εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και αποδίδει 272 ίππους, συνεπώς το σενάριο που θέλει την έκδοση με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ να σπάει το ψυχολογικό φράγμα των 400 ίππων είναι μεν αισιόδοξο αλλά απολύτως ρεαλιστικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ