Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Volkswagen ID.3-Τι αλλάζει

VW ID.3 2023 1

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε σήμερα τα επίσημα σκίτσα του ανανεωμένου ηλεκτρικού της μικρομεσαίου που θα λανσαριστεί την άνοιξη.

Η Volkswagen έχει επιβεβαιώσει εδώ και μήνες την έλευση του ανανεωμένου ID.3 και σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του, λίγους μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά του.

VW ID.3 2023 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 5θυρο ηλεκτρικό hatchback παρουσιάστηκε πριν δυόμιση χρόνια και οι διαφορές που θα φέρει το επερχόμενο φρεσκάρισμά του θα περιλαμβάνουν διακριτικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και αναβαθμισμένη καμπίνα με καλύτερης ποιότητας υλικά και νέο σύστημα πολυμέσων.

Στελέχη μάλιστα της γερμανικής εταιρείας δήλωσαν για το ανανεωμένο ID.3 ότι η σχεδίασή του έχει ωριμάσει και ότι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα είναι αναβαθμισμένα.

VW ID.3 2023 3

Τα επίσημα σκίτσα που έδωσε στην δημοσιότητα η Volkswagen μας παρουσιάζουν τους νέους προφυλακτήρες με τους κάθετους αεραγωγούς, την επανασχεδιασμένη μάσκα και τους ελαφρώς διαφοροποιημένους προβολείς.

Επιπλέον, το καπό είναι νέο και απουσιάζει το μαύρο τμήμα του στο σημείο που έρχεται σε επαφή με την βάση του παρμπρίζ. Στο πίσω μέρος συναντάμε ελαφρώς διαφοροποιημένη σχεδίαση των LED πίσω φώτων.

VW ID.3 2023 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό, η υπάρχουσα οθόνη αφής 10 ιντσών του infotainment του ID.3 θα δώσει την θέση της σε ένα νέο με οθόνη 12 ιντσών. Μάλιστα, είναι τοποθετημένο στην κορυφή του αναβαθμισμένου ποιοτικά ταμπλό και διαθέτει στην βάση του φωτιζόμενα χειριστήρια.

Το νέο σύστημα πολυμέσων υποστηρίζεται από το λογισμικό ID τελευταίας γενιάς που προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και πιο ομαλή εμπειρία χρήστη, ενώ εμπλουτισμένα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

VW ID.3 2023 5

Μαζί με τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση και το εσωτερικό του ID.3, η Volkswagen επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή του ανανεωμένου ID.3 θα επεκταθεί και πέρα από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβάνοντας γραμμή παραγωγής και στο Wolfsburg.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ