Αυτό είναι το νέο κατάστημα της Tesla στην Ελλάδα -Πού βρίσκεται

Αυτό είναι το νέο κατάστημα της Tesla στην Ελλάδα -Πού βρίσκεται

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Tesla μας κάνει γνωστή τη δημιουργία νέου της καταστήματος στην ελληνική επικράτεια, με τη μορφή «Pop-Up Store».

Το νέο Pop-Up Store κατάστημα της Tesla στην Ελλάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos Mall και δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κοινού της Β. Ελλάδας.

Το νέο κατάστημα της αμερικάνικης εταιρείας στην Ελλάδα είναι προσωρινό και θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες, με την εταιρεία να μην έχει ανακοινώσει ακόμη τι θα κάνει μετά από αυτό το εξάμηνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με τη σχετική επίσημη ανακοίνωση της Tesla οι επισκέπτες του Pop-Up Store θα μπορούν να δουν από κοντά το Model Y αλλά και να προγραμματίζουν test drives τόσο γι' αυτό όσο και για το sedan Model 3.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα μοντέλα των Αμερικανών θα μπορούν επίσης να πληροφορούνται από το προσωπικό του καταστήματος για οποιαδήποτε πληροφορία που είναι σχετική με την Tesla αλλά και να μάθουν περισσότερα για τις υποδομές φόρτισης που διαθέτει.

Μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τα ενεργά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγούν με τα οποία εξοπλίζονται τα μοντέλα της αλλά και για τον εξοπλισμό άνεσης που φέρουν στον στάνταρ και προαιρετικό εξοπλισμό τους.

Το Tesla Pop-Up Store βρίσκεται στο 11ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και οι ώρες που μπορούν να το επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενοι είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11 το πρωί έως τις εννέα το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως και τις τρεις το μεσημέρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ