Αυτό είναι το νέο υπεραυτοκίνητο των 7 εκατομμυρίων ευρώ

777

Κατασκευασμένο σε συνεργασία με πολλές «οντότητες» που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο σπορ, το νέο δημιούργημα της 777 Motors, φιλοδοξεί να προσφέρει την απόλυτη οδηγική απόλαυση, σε όποιον βρεθεί πίσω από το τιμόνι του.

Η ιδέα για να έρθει στη ζωή το 777 hypercar, όπως είναι το όνομά του, ανήκει στον επιχειρηματία Andrea Levy, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι και συλλέκτης. Το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται να κινείται μόνο εντός πίστας και δεν ήταν ανάγκη να πληροί κανενός είδους προδιαγραφές με ένα αυτοκίνητο δρόμου.

777 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, είχε το απόλυτο ελεύθερο από πλευράς αμαξώματος, ισχύος και αεροδυναμικής. Το σχέδιο είναι του Umberto Palermo και πραγματικά εντυπωσιάζει. Ουσιαστικά ότι έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, όπως π.χ, το carbon monocoque πλαίσιο, τα φρένα, η ανάρτηση και το κιβώτιο ταχυτήτων, προέρχονται από τον κόσμο των αγώνων.

Ο 8κύλινδρος διάταξης V κινητήρας των 4,5 λίτρων αποδίδει 730 ίππους στις 9.000 σ.α.λ., ενώ το βάρος έχει περιοριστεί στα 900 κιλά μόλις. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 370 χλμ./ώρα και στις στροφές μπορεί να αντέξει έως 4G.

Προδιαγραφές ικανές για χρόνο στο γύρο πίστας της Monza, όπου θα στεγάζονται και τα 7 κομμάτια που θα παραχθούν, κοντά στο 1 λεπτό και 33 δευτερόλεπτα.

777 c

Για να φτάσουμε στο δια ταύτα, οι παραδόσεις του 777 αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2025. Μαζί με το αυτοκίνητο, οι λιγοστοί τυχεροί κάτοχοί του θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στον κατάλληλο εξομοιωτή, ενώ θα τους παρέχεται πλήρης υποστήριξη από team μηχανικών.

Επίσης, η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του, θα διοργανώσει και 14 εκδηλώσεις σε μορφή σεμιναρίων, εντός δύο ετών, για να εκπαιδευτούν περαιτέρω οι ιδιοκτήτες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κόστος του συνολικού πακέτου για όλα τα παραπάνω, είναι κάπως «αλμυρό», αφού ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ! Όσοι πιστοί προσέλθετε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ