Αυτό είναι το νέο γιότ της CUPRA

CUPRA Yacht

Η CUPRA διευρύνει τη συνεργασίά της με την De Antonio Yachts αποκαλύπτοντας το D28 Formentor e-HYBRID, το πρώτο εξηλεκτρισμένο γιοτ,  ενισχύοντας τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα και απόδοση.

Η αρχική συνεργασία το 2020 μεταξύ της CUPRA και της εταιρείας σχεδιασμού γιοτ υψηλών επιδόσεων, με έδρα τη Βαρκελώνη, είχε σαν αποτέλεσμα ένα εκθεσιακό σκάφος 400HP ικανό να φτάσει τελική ταχύτητα 40 κόμβων. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του σκάφους ξεχώριζε με τις ευθείες γραμμές, το δυναμικό χαρακτήρα και τα αντισυμβατικά χρώματα. Ο εξωτερικός σχεδιασμός σε ένα χαρακτηριστικό Petrol Blue χρώμα, είχε αρκετές πινελιές σε μαύρο και ανθρακόνημα μαζί με μία σειρά από ξεχωριστά στοιχεία. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο μάρκες εργάστηκαν μαζί στον σχεδιασμό του De Antonio Yachts D28 Formentor, ενός σκάφους υψηλών επιδόσεων εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την μάρκα, το CUPRA Formentor. Και τώρα η συνεργασία προσθέτει και τον εξηλεκτρισμό στην εξίσωση. 

CUPRA Yacht

Εκτός από τον κινητήρα των 400HP, δύο ανασυρόμενοι ηλεκτροκινητήρες 15 kW είναι ενσωματωμένοι στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, για να δημιουργήσουν ένα υβριδικό σύστημα προώθησης. Κατά την κίνηση σε 100% ηλεκτρική λειτουργία, το D28 Formentor πλοηγείται με μηδενικές εκπομπές σε λιμάνια με περιορισμούς  και λίμνες για παράδειγμα, που σημαίνει μηδενική ρύπανση του νερού και πολύ χαμηλό θόρυβο.

Το D28 Formentor Yacht επίσης επωφελείται από μία νέα χρωματική επιλογή, το  Graphene Grey, από την παλέτα της CUPRA, και συνδυάζεται με συνθετικό ξύλο teak και γκρι ταπετσαρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
CUPRA Yacht

Τόσο η CUPRA όσο και η De Antonio Yachts είναι αμφισβητίες στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους. Με την ανάπτυξη της έκδοσης D28 Formentor e-HYBRID, και οι δύο εταιρείες ενισχύουν τη δέσμευσή τους για καινοτομία και πρόοδο προς πιο φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα, στην ξηρά και στη θάλασσα.

Η CUPRA στοχεύει να δημιουργήσει ένα σύμπαν από εμπειρίες γύρω από το αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα της μάρκας.

CUPRA Yacht

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ