Αυτό είναι το μικρότερο πυροσβεστικό στον πλανήτη

Αυτό είναι το μικρότερο πυροσβεστικό στον πλανήτη Opel Rocks-e 2022

Εκμεταλλευόμενο τις λιλιπούτειες διαστάσεις του το Opel Rocks-e αποτελεί το νεότερο και μικρότερο μέλος της πυροσβεστικής δύναμης του εργοστασίου του Russelheim.

Η πυροσβεστική δύναμη που διατηρεί η Opel στο εργοστάσιο της στη Γερμανία διευρύνεται και αποκτά περισσή ευελιξία με την προσθήκη στο στόλο του αμιγώς ηλεκτρικού Rocks-e, το οποίο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πυροσβέστες ποικιλοτρόπως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λιλιπούτειες διαστάσεις του Rocks-e δίνουν τώρα τη δυνατότητα στους πυροσβέστες να κινούνται και μέσα στα υπόστεγα χωρίς να χρειάζεται να «εγκαταλείψουν» το όχημα τους στην είσοδο και να περπατήσουν την υπόλοιπη απόσταση μέχρι και το εκάστοτε σημείο επιθεώρησης. Έτσι οι πυροσβέστες μπορούν να γλιτώσουν πολύ χρόνο αλλά και να φτάσουν σύντομα σε ένα σημείο που έχει εκδηλωθεί φωτιά, χωρίς να χρειάζεται να αποβιβαστούν από το όχημα τους.

Το νέο μικροηλεκτρικό της Opel θα χρησιμοποιηθεί από τους προσωπικό της πυροσβεστικής του εργοστασίου για την επιθεώρηση των πυροσβεστήρων που βρίσκονται εγκατεστημένοι στο 1,9 τετραγωνικό χιλιόμετρο που καταλαμβάνει το εργοστάσιο. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την μεταφορά εργαλείων αλλά και προσωπικού, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, το Rocks-e των 2,41 μέτρων έχει «ντυθεί» στα χρώματα της πυροσβεστικής και φέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως είναι για παράδειγμα ο φάρος και η σειρήνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι ένα ακόμη «πεδίο δράσης» που βρίσκει το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας, έπειτα και από την έκδοση Rocks-e KARGO που προορίζεται για επαγγελματική χρήση.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ