Έρχεται το νέο αυτοκίνητο των 5.000 ευρώ – Ποιος το κατασκευάζει

Gensol EV 1

Το νέο αστικό ηλεκτρικό μοντέλο διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, με την αυτονομία που εξασφαλίζει το πακέτο μπαταριών να φτάνει τα 200 χλμ.

H Genson Electric Vehicles ανέβασε ένα teaser βίντεο στα ψηφιακά μέσα που μας παρουσιάζει το πρώτο αυτοκίνητό της. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο μικροκινητικότητας θα κατασκευάζεται στην Ινδία και θα προηγμένα χαρακτηριστικά στην κατηγορία.

Gensol EV 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, το νέο Gensol EV διαθέτει μικρής διαμέτρου τροχούς και οροφή που μοιάζει «αιωρούμενη» χάρη στη βαμμένη πίσω κολόνα. Ακόμα, αφήνει να εννοηθεί ότι διαθέτει και πανοραμική οροφή. Λόγω κατηγορίας, δεν αποκλείεται το νέο ινδικό ηλεκτρικό αστικό μοντέλο να έχει έναν πίσω τροχό ή να διαθέτει δύο με πιο μικρό μετατρόχιο.

Gensol EV 3

Το βίντεο μας δίνει επίσης μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του Gensol EV. Σε αυτό μας παρουσιάζει ορισμένα σχεδιαστικά και εξοπλιστικά χαρακτηριστικά του, όπως η μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων, τα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού, τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων και το πλήρη πίνακα οργάνων.

Gensol EV 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Gensol EV δεν έχει δώσει πληροφορίες για το μοντέλο, μιας και σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιήσει το unboxing του. Αυτό που ανακοινώνει όμως είναι ότι το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που διαθέτει θα εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα και η αυτονομία στα 200 χλμ.

Gensol EV 5

Εκεί που ξεχωρίζει όμως το ινδικό ηλεκτρικό αστικό μοντέλο είναι στον τομέα του εξοπλισμού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, το Gensol EV θα προσφέρει τεχνολογία που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη (A.I.), ενώ διαθέτει επιπλέον πλήρη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης κ.α.

Gensol EV 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο μικρό ηλεκτρικό μοντέλο της Gensol θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Μάρτιο και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Chakan της Ινδίας. Ακόμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η τιμή εκκίνησης θα είναι τα 5.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ