Αυτό είναι το ανανεωμένο Suzuki Baleno

suzuki baleno facelift

Με παρακαταθήκη του τις εκατομμύρια πωλήσεις στην Ινδία, το Suzuki Baleno ανανεώθηκε και πλέον προβάλλει πιο μοντέρνο από ποτέ.

Μολονότι δεν διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά, το Baleno συνεχίζει να σταδιοδρομεί εμπορικά στο εξωτερικό, και δη στην Ινδία όπου παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εκδοχή του.

Το μοντέλο κατασκευάζεται από τη Maruti Suzuki και στην ανανεωμένη εκδοχή του φέρει μια σειρά από αισθητικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις που συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό του χαρακτήρα του.

suzuki baleno facelift
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε στιλιστικό επίπεδο, το μικρό μοντέλο ενσωματώνει μια φαρδύτερη γρίλια, ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα, αλλά και πιο μοντέρνους LED προβολείς που του προσδίδουν μια πιο “επιθετική” εμφάνιση.

Σε αισθητική αναβάθμιση έχει υποβληθεί και το πίσω μέρος όπου δεσπόζουν τα πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Αυτά έχουν σχήμα “C” και ένα μέρος τους επεκτείνεται έως τη θύρα του πορτπαγκάζ.

suzuki baleno facelift

Φρέσκος αέρας πνέει και στο εσωτερικό, παρουσία ενός πλήρως διαφοροποιημένου ταμπλό, όπου στεγάζεται κεντρική οθόνη αφής 9,0”, η οποία ενσωματώνει το σύστημα πολυμέσων Suzuki SmartPlat Pro+. Ο πίνακας οργάνων συνεχίζει να είναι αναλογικός, αλλά πάνω του (στο παρμπρίζ) εδρεύει ένα Head-up-display όπου απεικονίζονται οι σημαντικότερες πληροφορίες.

suzuki baleno facelift
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέοι διακόπτες για τον έλεγχο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με το το πιο στιλάτο τιμόνι συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, με την πρακτικότητα να ενισχύεται μέσω της τοποθέτησης USB θυρών, αλλά και εισαγωγών στον χώρο των πίσω επιβατών.

Κάτω από το καπό φωλιάζει ένας ατμοσφαιρικός 1.200αρης των 90 PS και 113 Nm, ο οποίος συνεργάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, η αυτόματο ισάριθμο σχέσεων που αντικατέστησε το CVT.

Σημειώνεται ότι το Baleno βιώνει στιγμές δόξας στην Ινδία όπου οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Παράλληλα, το νέο μοντέλο θα εξάγεται και σε άλλες αγορές, στις ηπείρους της Αφρικής, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.

suzuki baleno facelift

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ