Αυτή είναι η Porsche των 19.000 ευρώ -Ποιος την κατασκευάζει

Geely Galaxy E5 1

Το νέο SUV ετοιμάζεται για παγκόσμιο λανσάρισμα και έχει υψηλές εμπορικές φιλοδοξίες.

Η Galaxy, η premium μάρκα της Geely, παράγει αποκλειστικά εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα και αυτές τις μέρες θα παρουσιάσει το νέο της ηλεκτρικό SUV. Οι πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου έχουν διαρρεύσει, όπως και το όνομά του που θα είναι Ε5.

Geely Galaxy E5 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο SUV της Galaxy θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου αυτό τον μήνα, και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 19.000 και 26.000 ευρώ.

Όσον αφορά την σχεδίασή του, οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο άνοιξαν ήδη μεγάλη διαδικτυακή κουβέντα, για το εάν η εικόνα του παραπέμπει στην Porsche Macan ή την Mercedes-Benz EQC.

Geely Galaxy E5 3

Η σημαντικότερη όμως είδηση δεν είναι εάν μοιάζει με κάποιο ευρωπαϊκό ανταγωνιστικό μοντέλο, αλλά ότι το νέο E5 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Galaxy που θα ακολουθήσει παγκόσμια εμπορική πορεία.

Για αυτό τον λόγο, το νέο Galaxy E5 θα προσφέρεται σε αριστεροτίμονες και δεξιοτίμονες εκδόσεις, καταδεικνύοντας την επιθυμία της Geely Galaxy να αποκτήσει εντονότερη παρουσία και εκτός συνόρων της Κίνας, προσεγγίζοντας ένα ευρύ διεθνές αγοραστικό κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Geely Galaxy E8

Η σχεδίαση του νέου Galaxy E5 έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το μεγαλύτερο αδελφό μοντέλο E8 που ανήκει στην κατηγορία των sport sedan, όπως για παράδειγμα το σφηνοειδές εμπρός μέρος και τα χαρακτηριστικά φώτα Light Cosmos Dynamic και τα ημέρας σχήματος L.

Το νέο μοντέλο διαθέτει αναδυόμενες εξωτερικές χειρολαβές για βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης, με την τελευταία να ενισχύεται και από την σχεδίαση των τροχών αλουμινίου. Στο πίσω μέρος συναντάμε μια έντονη αεροτομή οροφής και φώτα τύπου LED που ενώνονται μεταξύ τους από μπάρα αντίστοιχης τεχνολογίας. Οι λεπτομέρειες για τα συστήματα κίνησης παραμένουν άγνωστες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ