Αυτή είναι η νέα μάρκα που έρχεται Ευρώπη -Τα εντυπωσιακά SUV που κατασκευάζει

Chery Jaecco

Η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες μάρκες και η νεότερη έλευση αφορά την Jaecco που εξειδικεύεται στα SUV.

Η Chery ενισχύει διαρκώς την θέση της στην Ευρώπη και αυτές τις μέρες ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να λανσάρει στην ιταλική αγορά μια νέα μάρκα που ανήκει στον Όμιλο της.

Έτσι λοιπόν, πέρα από τη νέα μάρκα Omoda που θα ντεμπουτάρει με το 5, η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε αυτές τις μέρες μια νέα μάρκα που ονομάζεται Jaecco και θα επικεντρωθεί στις κατηγορίες των crossover και SUV.

Omoda 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη νέα μάρκα Jaecco της Chery, αλλά μια νέα teaser φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μας δείχνει ένα SUV με ιδιαίτερο καμουφλάζ που παραπέμπει σε τράπουλα.

Το SUV της Jaecco έχει πιο συμβατική σχεδίαση από το αδελφό 5 της Omoda και θα κάνει το ντεμπούτο του με Plug-in Hybrid σύστημα κίνησης.

Αργότερα θα ακολουθήσει και η ηλεκτρική έκδοση, κάτι που μαρτυρά και η κλειστή μάσκα του καμουφλαρισμένου μοντέλου.

Ως γνωστόν, τα ηλεκτρικά μοντέλα δεν απαιτούν εισαγωγή αέρα και κατά συνέπεια έχουν κλειστή μάσκα για βελτίωση της αεροδυναμικής.

Omoda 5 2

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το νέο SUV της Jaecco θα είναι ένα compact αστικό crossover με τις διαστάσεις του να το τοποθετούν στην μικρομεσαία κατηγορία.

Για την ακρίβεια, θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα και τα ίδια συστήματα κίνησης με το αδελφό Omoda 5 και δεν θα ξεπερνά τα 4,5 μέτρα μήκους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ