Αττική Οδός: Σε λίστα αναμονής για ένα e-pass

attiki odos

Το πρόβλημα της έλλειψης πομποδέκτη e-pass συνεχίζεται, με την Αττική Οδό να βάζει τους ενδιαφερόμενους σε λίστα αναμονής με άγνωστη ημερομηνία εξυπηρέτησης…

H Αττική Οδός έχει «στερέψει» από συσκευές e-pass, όπως διαβάσατε μέσα από τις σελίδες του carandmotor.gr τον προηγούμενο μήνα. Το πρόβλημα της έλλειψης ξεκίνησε από τις αρχές του Φθινοπώρου και όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται και σήμερα λόγω των προβλημάτων που παρατηρείται στην παγκόσμια παραγωγή micro chips.

Όπως πληροφορηθήκαμε και από τους αναγνώστες μας, οι πιέσεις που ασκούνται, πλέον, στην εταιρεία από πελάτες είναι πολλές και η απάντηση που δίνεται σε όλες τις περιπτώσεις είναι πως μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση (για την ακρίβεια κανείς δεν μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση στα ερωτήματα των οδηγών).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
e-pass

Η λύση που δίνεται συνεχίζει να είναι η προπληρωμένη κάρτα που χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής οι οδηγοί δικύκλων, κάτι που απαιτεί προφόρτιση σε ταμείο και επαφή με κάποιον υπάλληλο. Παράλληλα, όσοι θέλουν να αποκτήσουν για πρώτη φορά e-pass ή να αλλάξουν κάποια παλιά συσκευή τους μπαίνουν σε λίστα αναμονής με άγνωστο – προς το παρόν – χρόνο εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, να τονίσουμε πως με τη χρήση e-pass το κόστος της διέλευσης διαμορφώνεται στα 2,55 ευρώ ή και χαμηλότερα (ανάλογα με πρόγραμμα που διαθέτει κάποιος), συγκριτικά με τα 2,80 ευρώ που είναι αναγκασμένος κάποιος να δώσει με συμβατική πληρωμή σε ταμείο. Τουλάχιστον με την παραπάνω κάρτα, που τονίζουμε ότι δίνεται μόνο μετά από αρκετές πιέσεις από την πλευρά του πελάτη, το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το πρόγραμμα που διαθέτει ο χρήστης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
e-pass

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι ελλείψεις στα e-pass είναι ένας από τους παράγοντες που εντείνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αττική Οδό, καθώς τις ώρες αιχμής παρατηρούνται ουρές στα ταμεία πολλών σταθμών του αυτοκινητοδρόμου.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ