Αθήνα: «Έγδυσαν» και παράτησαν αυτοκίνητο λίγα μέτρα από κεντρική λεωφόρο

κλοπή αυτοκινήτου στον κηφισό

Δεν έχει τέλος η παράνομη δράση των συμμοριών στην πρωτεύουσα, οι οποίες «ρημάζουν» αυτοκίνητα προκειμένου να πουλήσουν τα εξαρτήματά τους στη «μαύρη αγορά».

Διαστάσεις μάστιγας έχουν πάρει οι κλοπές και διαρρήξεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με τις συμμορίες να «χτυπούν» ακόμα και τα οχήματα που είναι παρκαρισμένα σε πολυσύχναστους δρόμους.

Στο στόχαστρο των σπειρών φαίνεται πως βρέθηκε και ένα Mazda CX-3, το οποίο πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε από πολίτη να κάθεται «λεηλατημένο» σε δρόμο πίσω από τον Κηφισό.

κλοπή αυτοκινήτου στον κηφισό
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, από το ιαπωνικό μικρό crossover λείπουν και τα τέσσερα ζαντολάστιχα, κάτι από το οποίο διαφαίνεται ότι οι τροχοί του ενδεχομένως έχουν κλαπεί προκειμένου να πωληθούν στη «μαύρη αγορά».

Ο πολίτης που εντόπισε το ρημαγμένο Mazda CX-3 ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού και την εξακρίβωση του πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο σε αυτόν τον ερημικό δρόμο.

κλοπή αυτοκινήτου στον κηφισό

Το πρώτο σενάριο είναι το αυτοκίνητο να εκλάπη και στη συνέχεια να ενεπλάκη σε σύγκρουση, κάτι που ανάγκασε τους κλέφτες να το παρατήσουν, ξηλώνοντας ό,τι μπορούσαν.

Παράλληλα, δεν γίνεται να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να το χτύπησε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του οχήματος, σταθμεύοντάς το στον συγκεκριμένο ερημικό δρόμο και, εν συνεχεία, το Mazda CX-3 να τράβηξε την προσοχή κάποιας συμμορίας η οποία βρήκε την ευκαιρία να το «ρημάξει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
κλοπή αυτοκινήτου στον κηφισό

Όπως προαναφέρθηκε, η αστυνομία έχει ήδη ειδοποιηθεί προκειμένου να ρίξει φως πάνω στο συμβάν.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι κλοπές ζαντολάστιχων από σταθμευμένα αυτοκίνητα αποτελούν ένα φαινόμενο που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη χώρα μας, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ιδιοκτήτες ΙΧ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ