Άρμα μάχης λιώνει μια BMW Z4 (video)

Άρμα μάχης καταστρέφει BMW Z4 2022

Αν θέλετε να δείτε τι μπορεί να κάνει ένα μικρό άρμα μάχης σε μία BMW Z4 δείτε το video που ακολουθεί με πρωταγωνιστή τον Strongman 2017, Eddie Hall.

Τι θα γίνει αν ένα τανκ προσπαθήσει να «πατήσει» μια cabrio BMW Z4; Για λόγους που δεν γνωρίζουμε αυτή την περιέργεια είχε και ο πρώην strongman, μποξέρ και ηθοποιός Eddie Hall.

Μάλιστα, ο Hall δεν δημιούργησε απλά ένα τετριμμένο video καταστροφής ενός αυτοκινήτου από ένα άρμα μάχης, αλλά αυτός και η ομάδα του γύρισαν ένα... μικρό επεισόδιο, το οποίο προσπαθεί να περάσει και κάποια κοινωνικά μηνύματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σενάριο του video θέλει τον Hall να τριγυρνά αμέριμνος σε μια μικρή βρετανική κωμόπολη με το τέλεια συντηρημένο... άρμα μάχης του, μέχρι που ένας οδηγός BMW Z4 του «κόβει» τον δρόμο.

Ο αφηνιασμένος Hall παίρνει στο κυνήγι τον ασεβή προς τον ΚΟΚ οδηγό της Z4, τον οποίο έπειτα βλέπει να παρκάρει σε θέση στάθμευσης που προορίζεται για ΑμεΑ.

Αν δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το video του Eddie Hall μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στο 8ο λεπτό, εκεί που ο Βρετανός ξεκινά την απόπειρά του να καταστρέψει την ανοιχτή BMW Z4, κάτι που κάνει ωστόσο με μεγάλη προσοχή.

Το τελικό αποτέλεσμα της απόπειρας του Βρετανού μπορεί και να σας εκπλήξει, αφού η Z4 «αντιστέκεται» σθεναρά στο τεράστιο βάρος του μικρού άρματος μάχης.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ