Αποκαλυπτήρια για το νέο Kia Sorento

kia sorento

Η Kia αποκαλύπτει το νέο Sorento στη χώρα κατασκευής του και εκ πρώτης όψης η προσοχή μας πέφτει στο επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και το ταμπλό στο εσωτερικό.

Μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς του Hyundai Santa Fe, το οποίο λανσάρει μια καινούρια σχεδιαστική φιλοσοφία, έρχεται η σειρά της Kia με το Sorento. Αν και οι αλλαγές δεν φαίνεται να είναι τόσο σημαντικές, εντούτοις το αυτοκίνητο μοιάζει να διαθέτει ένα πιο μοντέρνο στυλ.kia sorento b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορεατικό μοντέλο βαδίζει ήδη στην τέταρτη γενιά του και όπως παρατηρούμε στο εξωτερικό μέρος, τα φώτα LED σχήματος T είναι αυτά που κλέβουν αρχικά την παράσταση. Ο προφυλακτήρας έχει αλλάξει, ενώ η μεγάλη μάσκα δείχνει κομψότερη. Το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται πλέον στο καπό.

Σε γενικές γραμμές η σιλουέτα του αμαξώματος είναι λίγο πολύ η ίδια. Στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας είναι διαφορετικός, όπως και τα φωτιστικά σώματα LED, καθώς και το σήμα της φίρμας. Στις υπόλοιπες αλλαγές, συγκαταλέγονται οι ζάντες αλουμινίου και τα διαθέσιμα χρώματα.kia sorento c

Στην καμπίνα αναμφισβήτητα ξεχωρίζουν οι δύο ψηφιακές οθόνες των 12,3 ιντσών. Από εκεί και πέρα διακρίνουμε καθαρές γραμμές στο σχεδιασμό και κάποιες ομοιότητες, σε σχέση με το EV6. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Sorento, είναι το σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, με το οποίο ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να λειτουργήσει το αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και οι τεχνικές προδιαγραφές δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξακολουθήσουν να υφίστανται οι ίδιοι βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, ένας υβριδικός και έναςplug-in. Θα προσφέρονται εκδόσεις με κίνηση στον έναν ή και στους δύο άξονες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ