Αποκάλυψη της αναβαθμισμένης αγωνιστικής Toyota GR Supra GT4 Evo

Toyota GR Supra GT4 Evo

Η Toyota Gazoo Racing συγκέντρωσε τα σχόλια των κατόχων της GR Supra GT4 Evo στους αγώνες GT και έκανε το αγωνιστικό της sportcar πιο ισχυρό, και πιο ικανό στις στροφές και στα φρένα.

Η αγωνιστική GR Supra GT4 Evo παρουσιάστηκε πριν από τρία χρόνια και απευθύνεται σε ιδιώτες αγωνιζόμενους, στους διάφορους θεσμούς αγώνων Μεγάλου Τουρισμού. Από την πρώτη πλήρη σεζόν του αυτοκινήτου, το 2020, η Toyota έχει διαθέσει περισσότερες από 50 GT4 σε διάφορες χώρες, και έχει κερδίσει με αυτές πάνω από 50 νίκες και 11 εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά συνέπεια, η αναβάθμιση του αυτοκινήτου είναι μια λογική εξέλιξη, που έρχεται αμέσως μετά το λανσάρισμα της εξακύλινδρης Supra παραγωγής με μηχανικό κιβώτιο. Και πριν από τη φημολογούμενη παρουσίαση της κορυφαίας έκδοσης Supra GRNM για το δρόμο, όπως λένε πολλοί με τον κινητήρα S58 της BMW με περισσότερους από 500 ίππους.

Πίσω στην αγωνιστική Supra, το πακέτο αναβαθμίσεών της για τους αγώνες του 2023 περιλαμβάνει αύξηση της ισχύος, καλύτερη καμπύλη ροπής και βελτίωση της ψύξης του κινητήρα. Τα φρένα έχουν επίσης ανασχεδιαστεί και έχουν δεχθεί εκ νέου καλιμπράρισμα του ABS, ενώ η ανάρτηση περιλαμβάνει πλέον την τελευταία γενιά των αμορτισέρ της KW και διαφορετική αντιστρεπτική δοκό - η οποία βελτιώνει τη σταθερότητα στις στροφές υψηλής ταχύτητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή της αβαναθμισμένης GR Supra GT4 Evo αγγίζει τις 186.000 ευρώ, προ φόρων και δασμών. Παρόλα αυτά, όσοι αγωνιζόμενοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το πρώτης γενιάς ιαπωνικό αγωνιστικό sportscar, μπορούν απλώς να αγοράσουν το πακέτο αναβάθμισης από την Gazoo Racing.

Παράλληλα, η τελευταία διαθέτει και έναν εκτενή κατάλογο από προαιρετικό εξοπλισμό που μπορεί να είναι χρήσιμος για έναν αγωνιζόμενο. Αυτός, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τροφοδοσφία νερού στον οδηγό, σύστημα επισκόπησης της πίεσης των ελαστικών, αισθητήρες της διαδρομής των αναρτήσεων, ομολογκαρισμένο πακέτο εξοπλισμού για αγώνες αντοχής και κάμερα οπισθοπορείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αγωνιστικό ντεμπούτο της νέας γενιάς της GR Supra GT4 Evo θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο του 2023 στις 24 Ώρες της Daytona, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, στο διάσημο αγώνα που ανοίγει το αμερικανικό πρωτάθλημα αγώνων αντοχής IMSA Michelin Pilot Challenge.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ