Αποκλειστικό: Τα πλημμυρισμένα αυτοκίνητα της Θεσσαλίας βγήκαν στην αγορά -Μοντέλα του 2023 από 100 ευρώ

πλημμυρισμένα αυτοκίνητα

Το Carandmotor.gr δημοσιεύει αποκλειστικά τα οχήματα που εκποιούν πλέον όχι μόνο ασφαλιστικές, αλλά και εταιρείες Leasing και Ενοικιάσεων.

Μακραίνει καθημερινά η λίστα των πλημμυρισμένων αυτοκινήτων που βγαίνουν στο «σφυρί» από ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες με αυτό τον τρόπο καλύπτουν μέρος των αποζημιώσεων που έχουν δώσει στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, τα οποία ήταν ασφαλισμένα από φυσικές καταστροφές.

Ωστόσο εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι στη λίστα της δημοπρασίας υπάρχουν και πολλά «καινούρια», αλλά πλημμυρισμένα αυτοκίνητα από μεγάλη εταιρεία Leasing και Ενοικιάσεων αυτοκινήτων!

Η τιμή εκκίνησης των πλημμυρισμένων αυτοκινήτων διατηρείται στα 100 ευρώ και βέβαια στις λίστες δημοπρασιών επισημαίνεται ότι τα αυτοκίνητα είναι «Ατρακάριστα», «Από πλημμύρα» και σε κανένα από αυτά δεν λειτουργεί ο κινητήρας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
πλημμυρισμένα αυτοκίνητα

Το Opel Corsa diesel με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2015 (Euro 6) που βλέπεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Carandmotor.gr εξωτερικά φαίνεται ότι είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ στο εσωτερικό του φαίνεται επίσης ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλή. Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος καθώς η εταιρεία που πραγματοποιεί την δημοπρασία έχει φροντίσει να καθαρίσει προφανώς με πιεστικό την καμπίνα επιβατών με ότι και αν σημαίνει αυτό για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου.

πλημμυρισμένα αυτοκίνητα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που θα το αγοράσει ή ο μηχανικός ή ο φανοποιός είναι δεδομένο ότι θα κερδίσουν πολλά χρήματα από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καθώς θα το φτιάξουν κακήν-κακώς και κάποιος άτυχος ανυποψίαστος καταναλωτής θα το αποκτήσει ως «Ατρακάριστο» και προφανώς ευκαιρία και με τον καιρό θα αντιληφθεί ότι έχει αποκτήσει κάποιο από τα πλημμυρισμένα αυτοκίνητα της Θεσσαλίας.

Ένα πλημμυρισμένο Hyundai i20 το οποίο έχει κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις αρχές του 2023 θα αποτελέσει «πεδίο μάχης» για τους επιτήδειους που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία κατεστραμμένων αυτοκινήτων καθώς πρόκειται για ένα καινούριο αυτοκίνητο με ελάχιστα διανυθέντα χιλιόμετρα γεγονός που αυξάνει κατά πολύ την τιμή πώλησής του. Βέβαια όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Carandmotor.gr το νερό στο συγκεκριμένο κορεάτικο μοντέλο έχει καλύψει το καπό, οπότε ο κινητήρας έχεις πλημμυρίσει όπως επίσης και η καμπίνα επιβατών.

πλημμυρισμένα αυτοκίνητα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο όπως μπορείτε να διακρίνεται το «πιεστικό» με νερό έχει κάνει και εδώ θαύματα καθώς η καμπίνα επιβατών φαίνεται πολύ καθαρή αλλά τα νερά από πλυστικό στα παράθυρα του Hyundai i20 προδίδουν ότι έχει γεμίσει με νερό για… δεύτερη φορά. Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς στο Hyundai i20 δεν λειτουργεί ο κινητήρας του αλλά ούτε και κανένα ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό σύστημα… Ακόμη ένα «Ατρακάριστο», «καινούριο» και με ελάχιστα χιλιόμετρα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο θα το αποκτήσει κάποιος ανυποψίαστος καταναλωτής.

πλημμυρισμένα αυτοκίνητα

To πετρελαιοκίνητο Audi A3 που υπάρχει στη λίστα της δημοπρασίας με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2017 επίσης θα «χτυπηθεί» σε υψηλή τιμή καθώς αποτελεί ένα πολυτελές μοντέλο με αρκετούς υποψήφιους αγοραστές. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Carandmotor.gr έχει πλημμυρίσει ολοσχερώς και η λάσπη είχε καλύψει μέχρι και το ταμπλό του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια και σε αυτό το αυτοκίνητο τα συνεργεία καθαρισμού έχουν χρησιμοποιήσει πλυστικό μηχάνημα στην καμπίνα επιβατών ωστόσο όπως διακρίνουμε έχουν ξηλωθεί πολλά τμήματα στο εσωτερικό προφανώς για να φύγει η λάσπη!

πλημμυρισμένα αυτοκίνητα

Πέραν των ασφαλιστικών κάποια εταιρεία Leasing και Ενοικιάσεων βγάζει στο «σφυρί» ένα σχεδόν καινούριο αυτοκίνητο το οποίο είναι πλημμυρισμένο και βέβαια εν τέλει θα το αποκτήσει κάποιος ανυποψίαστος καταναλωτής! Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αφορά σε ένα Hyundai i10 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2023 και προφανώς έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα οπότε και θα σπεύσουν πολλοί «μνηστήρες» να το αποκτήσουν.

Τα χόρτα και οι λάσπες έχουν «κολλήσει» στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου ενώ εμφανής είναι και μια μικρή ζημιά στο φτερό του συνοδηγού. Στην καμπίνα επιβατών τα συνεργεία καθαρισμού έχουν καθαρίσει την πολύ λάσπη ωστόσο τα ίχνη της φαίνονται στα πατάκια αλλά και στα καθίσματα…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
πλημμυρισμένα αυτοκίνητα


Ένα ακόμη πλημμυρισμένο αυτοκίνητο φαίνεται ότι εκποιεί η εταιρεία Leasing και Ενοικιάσεων αυτοκινήτων το οποίο τελικά θα αποκτήσει κάποιος ανυποψίαστος καταναλωτής! Το αυτοκίνητο της εταιρείας Leasing είναι ένα Kia Stonic με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2023 και μάλιστα και με αυτόματο κιβώτιο το οποίο εξαιτίας της πολύ καλής εξωτερικής του κατάστασης αλλά και του μικρού κυβισμού του κινητήρα αναμένεται να προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Το κορεάτικο μοντέλο εξωτερικά δεν έχει ούτε γρατζουνιά ωστόσο στην καμπίνα επιβατών το νερό έχει ανέβει πολύ ψηλά και σίγουρα έχουν επηρεαστεί τόσο τα όργανα, η οθόνη όσο και τα ηλεκτρονικά συστήματα. Μάλιστα στο χώρο αποσκευών φαίνεται ξεκάθαρα ότι το νερό έχει καλύψει μέχρι και την ρεζέρβα ενώ υπολείμματα από τη λάσπη και τα νερά υπάρχουν ακόμη και μετά το… πλύσιμο με το πιεστικό!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
πλημμυρισμένα αυτοκίνητα

Ένα Hyundai Bayon με πρώτη άδεια κυκλοφορίας στα μέσα του καλοκαιριού του 2023 είναι επίσης ένα από τα πολλά «καινούρια» αλλά πλημμυρισμένα αυτοκίνητα που έχει βγάλει στο «σφυρί» η εταιρεία Leasing και ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Το συγκεκριμένο μοντέλο όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτοηγραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Carandmotor.gr έχει πλημμυρίσει από νερό και λάσπη και παρά το «φρεσκάρισμα» που έχει δεχθεί ο όγκος των λασπόνερων ήταν τόσο μεγάλος που το συνεργείο καθαρισμού δεν κατάφερε να το αφαιρέσει.

Καθίσματα, ταμπλό, όργανα και οθόνες είναι όλα πλημμυρισμένα ενώ στο χώρο αποσκευών αν τον δει κανείς δεν θα αντιληφθεί ότι πρόκειται για πλημμυρισμένο όχημα ωστόσο αν ανασηκώσει τη μοκέτα που καλύπτει το χώρο της ρεζέρβας θα διαπιστώσει ότι το αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο είναι γεμάτο με νερά και λάσπες!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη ένα «καινούριο» αλλά πλημμυρισμένο αυτοκίνητο που θα αγοράσει κάποιος ανυποψίαστος καταναλωτής...

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ