Απίστευτος Έλληνας οδηγός -«Πάτησε» τον τροχονόμο και το έσκασε (Video)

Τροχονόμος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λ. Βουλιαγμένης όταν ένας οδηγός αρχικώς αγνόησε τις υποδείξεις του τροχονόμου και στη συνέχεια παραλίγο να τον παρασύρει διαφεύγοντας με ταχύτητα.

Οι Έλληνες οδηγοί δεν διαθέτουν την καλύτερη φήμη, φλερτάροντας διαρκώς με την παραβατικότητα και εφευρίσκοντας νέους τρόπους ώστε να παραβιάζουν, χωρίς τις προβλεπόμενες συνέπειες, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Βέβαια τα όσα διαδραματίστηκαν σε μία από τις πολλές διασταυρώσεις της Λεωφόρου Βουλιαγμένης ξεπερνά κάθε φαντασία και κάθε προηγούμενο, μιας και ένας οδηγός όχι μόνον απέτυχε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του τροχονόμου που επιχειρούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία, αλλά λίγο έλειψε να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό καταγράφηκε από έναν διερχόμενο οδηγό και το video ήδη πραγματοποιεί τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις.

Στην αρχή του video εμφανίζεται ο τροχονόμος ο οποίος έχει διακόψει την κυκλοφορία στα δύο ρεύματα της Λ. Βουλιαγμένης, επιτρέποντας στα οχήματα εισέρχονται κάθετα στη διασταύρωση να συνεχίσουν την πορεία τους.

Λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζεται στο πλάνο ένα μαύρο όχημα, ο οδηγός του οποίο αδιαφορεί επιδεικτικά για την υποδείξεις του τροχονόμου αλλά και για το γεγονός ότι διασταυρώνεται με άλλα αυτοκίνητα.

Τροχονόμος

Μόλις ο τροχονόμος αντιλαμβάνεται την πρόθεση του οδηγού να συνεχίσει την πορεία του και περάσει τη διασταύρωση πλησιάζει το μαύρο όχημα, επιχειρώντας μάταια να το σταματήσει.

Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που ο οδηγός του μαύρου οχήματα αντί να αναγνωρίσει το λάθος του, πραγματοποιεί έναν επικίνδυνο ελιγμό προς το μέρος του τροχονόμου σχεδόν πατώντας τον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται, με τον τροχονόμο να ξεπερνά το αρχικό σοκ και να σπεύδει στο όχημά του ώστε να προχωρήσει είτε στην καταδίωξη του οχήματος είτε να ενημερώσει τους συναδέλφους του για το συμβάν.

Κανείς φυσικά δεν γνωρίζει την εξέλιξη της ιστορίας, ωστόσο, ακόμα κι αν ο οδηγός εντοπίστηκε και τιμωρήθηκε για τις πράξεις του, η συμπεριφορά του σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση της πόλης παραμένει εξοργιστική.   

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ