Ανοίγουν αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας μέρα-μεσημέρι -Πώς δρουν οι διαρρήκτες

διάρρηξη αυτοκινήτου στην Αθήνα

Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στους οδηγούς, λόγω της έξαρσης που γνωρίζουν οι διαρρήξεις αυτοκινήτων σε πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

Διαστάσεις μάστιγας έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια οι διαρρήξεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους οδηγούς οι οποίοι φοβούνται να αφήσουν «απροστάτευτο», έστω και για λίγα λεπτά, το όχημά τους.

Ενδεικτικό της έξαρσης που γνωρίζει η εγκληματικότητα στους δρόμους της πρωτεύουσας είναι ένα βίντεο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» που καταγράφει τη δράση ενός διαρρήκτη.

Αυτό που προκαλεί έντονη ανησυχία είναι το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη μέρα-μεσημέρι στην Ιερά Οδό, έναν δρόμο πολυσύχναστο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δράστης πλησιάζει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καταφέρνει να παραβιάσει την πόρτα του συνοδηγού, αποκτώντας πρόσβαση στις θήκες μικροαντικειμένων του ΙΧ, αρπάζοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, απομακρύνεται από το σημείο, μετρώντας τα ευρώ που έκλεψε από το αυτοκινήτο.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει τόσο οι κλοπές καταλυτών (λόγω των πολύτιμων μετάλλων που εμπεριέχουν) όσο και η αφαίρεση τροχών και εξαρτημάτων του αμαξώματος που έχουν μεγάλη αξία στη «μαύρη αγορά».

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ