Ανανέωση για το Tesla Model S

Tesla Model S

Μία ακόμα σχεδιαστική και εξοπλιστική αναβάθμιση δέχθηκε το Tesla Model S, παρατείνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την επιτυχημένη πορεία του στις αγορές της Ευρώπης, της Κίνας και της Αμερικής.

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται το Tesla Model S το οποίο δέχεται ένα ακόμα φρεσκάρισμα στις σχεδιαστικές και εξοπλιστικές προδιαγραφές με σκοπό να συνεχίσει την εμπορική πορεία του στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη.

Οι πρώτες εικόνες του κορυφαίου sedan της αμερικανικής φίρμας έχουν ήδη διαρρεύσει στο Διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στις επιφάνειες του αμαξώματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, η ανανεωμένη εκδοχή του Tesla Model S διακρίνεται για τα αναβαθμισμένα φωτιστικά σώματα του μπροστινού και του πίσω τμήματος, ακολουθώντας σε ό,τι αφορά τους προβολείς το παράδειγμα των νεότερων Model 3 και Model Y και υιοθετώντας την τεχνολογία matrix.

Αλλαγές πρόκειται να υπάρξουν και στον σχεδιασμό της θύρας φόρτισης, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί μέχρι σήμερα να οι αλλαγές αυτές θα αφορούν όλες τις αγορές ή θα περιοριστούν σε συγκεκριμένες, όπως αυτή της Κίνας και των Η.ΠΑ.

Άγνωστο, επίσης, παραμένει αν το Tesla Model S θα επικαιροποιήσει και τον εξοπλισμό του ή αν θα αρκεστεί στο update των σχεδιαστικών του προδιαγραφών.

Με δεδομένο, πάντως, ότι το Tesla Model S συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής, αυτό που θα περίμενε κανείς από την αμερικανική φίρμα είναι να αποκαλύψει την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας της και όχι ένα δυσδιάκριτο και άνευ ουσιαστικής σημασίας facelift.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ