Αναβάθμιση τεχνολογίας και αισθητικής για τη Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

Η Ford αναβαθμίζει σε τεχνολογία, άνεση και στοιχεία εμφάνισης την ηλεκτρική Mustang Mach-E, χαρίζοντάς της ακόμη περισσότερα εφόδια στην «αρένα» των ηλεκτρικών οχημάτων.

Το πρώτο νέο στοιχείο είναι η προσθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό του «έξυπνου» αυτόματου cruise control, το οποίο χρησιμοποιεί πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης και την μπροστινή κάμερα ώστε αυτόματα να ρυθμίζει την ταχύτητα όχι μόνο με βάση τα όρια ταχύτητας, αλλά και τις στροφές, την κλίση του δρόμου, την ύπαρξη πλατειών ή κυκλικών κόμβων κ.λπ.

Επίσης, η αναβαθμισμένη Mustang Mach-E μπορεί να τραβήξει πιο βαριά τρέιλερ και τροχόσπιτα, μιας και η μέγιστη ελκτική της ικανότητα αυξάνεται στα 1.500 κιλά από 1.000 κιλά πριν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mustang Mach-E

Στο πεδίο της αισθητικής, στις πισωκίνητες Mustang Mach-E δίνεται πλέον η δυνατότητα για προσθήκη της έκδοσης Premium, που περιλαμβάνει στάνταρ 19άρες ζάντες αλουμινίου, ενεργά LED εμπρόσθια φώτα, κόκκινες δαγκάνες φρένων, μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα κ.α.

Δύο νέα σχέδια ζαντών προστίθενται επιπλέον σε όλη τη γκάμα της Mustang Mach-E, ενώ δύο καινούργιες αποχρώσεις μπλε (Vapor Blue) και γκρι (Carbonized Grey) είναι διαθέσιμες για το αυτοκίνητο.

Όπως τονίζει η Ford, σχεδόν το 80% των πελατών της Mustang Mach-E προέρχεται από άλλες μάρκες, ενώ η πρώτη ηλεκτρική Mustang στην ιστορία έχει ξεπεράσει εμφατικά τη βενζινοκίνητη Mustang κατά 8:1 σε πωλήσεις μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ