Προ των πυλών η νέα Ford Mustang (video)

Ford Mustang 1

Η Ford ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της νέας γενιάς της εμβληματικής Mustang και μας προϊδεάζει με ένα teaser βίντεο για τον λογότυπο της.

Ένα σύντομο teaser βίντεο για τη νέα Mustang ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ford, παρουσιάζοντάς μας το νέο πίσω λογότυπο του pony car. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί σε μερικές μέρες και η εκδήλωση θα συνοδεύεται και από διάφορα event για τους φίλους του μοντέλου.

Το κλιπ μας αποκαλύπτει μια σημαντική αλλαγή που φέρει το πίσω μέρος της Mustang, που μάλλον θα αφορά και ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού. Το βίντεο ξεκινά με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ της νέας Ford Mustang και μία βαλίτσα στο εσωτερικό του. Αμέσως μετά, το πορτμπαγκάζ κλείνει, αποκαλύπτοντας το γνώριμο σήμα GT στο κέντρο του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το πάνελ που το φιλοξενεί δεν είναι μαύρο όπως ήταν για ολόκληρη την έκτη γενιά του μοντέλου. Το μαύρο πάνελ μεταξύ των πίσω φώτων αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Mustang και υπάρχει από την πρώτη γενιά. Στη νέα γενιά όμως ίσως το δούμε να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, ή τουλάχιστον σε ορισμένες εκδόσεις του νέου pony car.

Ακόμα, υπάρχει χαραγμένη στο σήμα GT και η λέξη Performance, πράγμα που μας επιτρέπει να φανταστούμε ότι πρόκειται για μία έκδοση επιδόσεων με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στους τομείς των φρένων, της ανάρτησης, της μετάδοσης κ.α.

Η νέα έβδομη γενιά της Mustang θα κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Σεπτεμβρίου και η Ford θα φροντίσει για μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη. Όπως μάλιστα αναφέρει και η ίδια, περισσότεροι από 1.000 ιδιοκτήτες του δημοφιλούς pony car θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και στο πάρτι που θα προηγηθεί, αλλά και σε ένα ταξίδι δύο εβδομάδων που ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου από την Τακόμα της Ουάσιγκτον για να καταλήξει με συνοδεία και φροντίδα της Ford στο Ντίαρμπορν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mustang 2

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ