Αναβάθμιση για το Suzuki Across Plug-in Hybrid

Suzuki Across PHEV

H Suzuki προχωρά σε αναβαθμίσεις στο plug-in υβριδικό Across, τονίζοντας τη λειτουργικότητά του και την ευχρηστία του.

Το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της Suzuki έρχεται σε συνεργασία της μάρκας με την Toyota και χρησιμοποιεί για την κίνησή του ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, που μπορεί να του προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 75 χιλιομέτρων και ακόμη έως και σχεδόν 100 χλμ. μέσα στην πόλη.

Στο αναβαθμισμένο μοντέλο η Suzuki τοποθετεί αρχικά έναν νέο on-board φορτιστή 6,6 kWh, ο οποίος αντικαθιστά αυτόν των 3,3 kWh και επιτρέπει έτσι τη φόρτιση της μπαταρίας μέσω ταχυφορτιστή σε κάτω από 3 ώρες.

Suzuki Across
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσωτερικά, το Across αποκτά μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής μεγέθους 10,5 ιντσών -από 9 ιντσών πριν- για το σύστημα πολυμέσων, ενώ και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγαλώνει τη διάμετρό του στις 12,3 ίντσες από 7 ίντσες στο προ αναβάθμισης μοντέλο.

Επιπλέον αυτών το Suzuki Across αυξάνει τις δυνατότητες συνδεσιμότητάς του, προσφέροντας και ασύρματο CarPlay για επιπλέον δυνατότητες σύνδεσης συσκευών Apple.

Στο διαθέσιμο εξοπλισμό έχουν προστεθεί επίσης μια σειρά από νέα στοιχεία, όπως είναι τα εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα με ηλεκτρική υποβοήθηση, η ηλεκτρική πίσω πόρτα, τα αυτόματα LED φώτα και άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερα από ποτέ συστήματα ασφαλείας όπως για παράδειγμα το αυτόματο σύστημα πέδησης που αναγνωρίζει αυτοκίνητα, πεζούς και ποδηλάτες.

Suzuki Across

Το Suzuki Across συνεχίζει να διαθέτει για την κίνησή του έναν κινητήρα βενζίνης και τρεις ηλεκτροκινητήρες (δύο στον εμπρόσθιο και έναν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου), που συνδέονται με μπαταρία 18,1 kWh. O συνδυασμός του ρεζερβουάρ βενζίνης και της μπαταρίας, μπορεί να προσφέρει αυτονομία κίνησης πάνω από 900 χλμ. σε μεικτή διαδρομή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αναβαθμισμένη εκδοχή του Suzuki Across αναμένεται να ξεκινήσει τη διάθεσή της στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Suzuki Across

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ