Αναβάθμιση για το Mazda MX-5 –Όλες οι αλλαγές

Mazda MX-5

Η Μazda λανσάρει την αναβαθμισμένη γενιά του MX-5, η οποία φέρνει μια σειρά από αλλαγές στη γκάμα των εκδόσεων και τις επιλογές του δημοφιλούς ρόουντσερ.

Η πρώτη αλλαγή στη γκάμα τόσο της έκδοσης με τη μαλακή οροφή, όσο και σε αυτή με την σκληρή ανοιγόμενη (RF) είναι η παρουσία τριών νέων εκδόσεων εξοπλισμού, της Prime-Line, της Exclusive-Line και της κορυφαίας Homura.

Στη νέα κορυφαία έκδοσή του, τη Homura, το MX-5 αποκτά επιπλέον δυναμικά στοιχεία εξοπλισμού όπως είναι τα σπορ καθίσματα της Recaro, τα μαύρα «καπάκια» των καθρεπτών, τα αναβαθμισμένα φρένα της Brembo με κόκκινες εμπρόσθιες δαγκάνες, τα αμορτισέρ της Bilstein και οι σφυρήλατες ζάντες 17 ιντσών της BBS (στην έκδοση των 184 ίππων) ή 16 ιντσών της Rays (στην έκδοση των 132 ίππων).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mazda MX-5

Επίσης, όλες οι εκδόσεις του Mazda MX-5 με το 2λιτρο μοτέρ των 184 ίππων (συνεχίζει και η έκδοση με τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 132 ίππων) συνδυάζονται στάνταρ με μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.

Οι αγοραστές του αναβαθμισμένου Mazda MX-5 θα μπορούν να επιλέξουν προαιρετικά και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, στην περίπτωση και πάλι της επιλογής με τους 184 ίππους.

Στις νέες επιλογές του μοντέλου προστίθεται και αυτή ενός καινούργιου εξωτερικού μεταλλικού χρώματος (Zircon Sand Metallic).

Mazda MX-5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον των παραπάνω, η Mazda δημιούργησε για πρώτη φορά και δύο ειδικές εκδόσεις του MX-5 με τις ονομασίες Kazari και Kizuna, που διαθέτουν ξεχωριστό στυλ, αλλά και ειδικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, το Mazda MX-5 Kazari διαθέτει στο εσωτερικό του ανοιχτόχρωμο μπεζ δέρμα nappa και καφέ υφασμάτινη οροφή ή μαύρο κεντρικό τμήμα στη μεταλλική ανοιγόμενη οροφή του μοντέλου RF.

Το Mazda MX-5 Kizuna εξοπλίζεται με λευκό δέρμα nappa στο εσωτερικό, αλλά και υφασμάτινη οροφή σε μπλε χρώμα ή κεντρικό τμήμα της μεταλλικής ανοιγόμενης οροφής στο RF σε μαύρη απόχρωση.

Mazda MX-5

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ