Το Citroen Ami των 5.500 ευρώ γίνεται “αγωνιστικό” τσέπης (+video)

Citroen Ami Racing 1

Με μικρές, αλλά γουστόζικες αλλαγές στην εμφάνιση του νέου αστικού ηλεκτρικού της Citroen, το Ami “Racing” είναι το φθηνότερο βελτιωμένο ηλεκτρικό της αγοράς.

Η Citroen λάνσαρε πριν μερικούς το νέο ηλεκτρικό Ami για αποκλειστικά αστικές μετακινήσεις μηδενικών ρύπων και πρόσφατα μας παρουσίασε μία Buggy εκδοχή του χωρίς πόρτες και τον κατάλληλο εξοπλισμό (τροχοί, φώτα και προστατευτικά) για βόλτες και στην εξοχή.

Citroen Ami Racing 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται η ιδέα του εμπλουτισμού του χαρακτήρα του μικρού Φίλου (Ami) της γαλλικής εταιρείας δεν πέρασε απαρατήρητη από έναν έμπορο και επισκευαστή Citroen στη Γαλλία, όπου αποφάσισε να χαρίσει ένα σπορ παρουσιαστικό στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Citroen Ami Racing 4

Η Bejuis AUTO Citroen δημιούργησε το πρώτο σπορ Ami που έχουμε δει, βάφοντας τα πλαστικά του αμαξώματος στο αγωνιστικό κόκκινο χρώμα της Citroen, ενώ τοποθέτησε αεροδυναμικό κιτ με μεγάλο σπόιλερ οροφής, 15άρες λευκές ζάντες της Speedline, αγωνιστικό τιμόνι και χειροποίητη εξάτμιση, έτσι για το εφέ.

Citroen Ami Racing 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον δημιουργό του, το Citroen Ami “Racing” αποτίει φόρο τιμής στην ένδοξη αγωνιστική ιστορία της Citroen Sport στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χωρίς να αλλοιώνει τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, ενώ αναφέρει ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να υλοποιήσει κάθε ιδέα εξατομίκευσης που αφορά το νέο ηλεκτρικό Ami.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ