Αλλάζουν όλα στα Google Maps -Οι νέοι χάρτες που έρχονται

Google Maps

Ο δημοφιλέστερος πλοηγός του πλανήτη εμπλουτίζει τα χαρακτηριστικά και την εμφάνισή του για να γίνει ακόμα πιο εύκολος και ουσιώδης στη χρήση.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι οι πιο λεπτομερείς, οι χάρτες της Google είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές πλοήγησης για περιβάλλον Android. Για αυτό τον λόγο, η Google προχωρά σε συνεχείς ενημερώσεις των χαρτών με σκοπό να αναβαθμίσει την εμφάνισή τους και να εμπλουτίσει τις λειτουργίες τους.

Google Maps 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα όμως, η Google ετοιμάζεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στους χάρτες, αλλάζοντας το layout, καθιστώντας τους πιο εύκολους στην κατανόηση και την αλληλεπίδραση με τους χρήστες.

Οι αναβαθμισμένοι χάρτες της Google θα έχουν πλέον στρογγυλεμένες γωνίες στις αναδυόμενες κάρτες που εμφανίζουν, για πιο μοντέρνο παρουσιαστικό. Ταυτόχρονα, αλλάζουν τα πλήκτρα κοινοποίησης και κλεισίματος μιας καρτέλας για πιο εύκολη χρήση, ενώ όταν σύρετε προς τα πάνω την καρτέλα, δεν θα καταλαμβάνει πλέον όλη την οθόνη.

Google Maps 3

Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν άμεσες αλλαγές στο User Interface των χαρτών της Google. Πλέον, τα σημεία εκκίνησης και τέλος μιας διαδρομής εμφανίζονται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο με στρογγυλεμένες γωνίες, αντί για ένα διαφορετικό banner στην κορυφή τους.

Google Maps
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, η επιλογή του μέσου που θα κινηθείτε ή εάν πρόκειται να κάνετε πεζός τη διαδρομή, γίνεται ακόμα πιο εύκολα απευθείας από την κάτω φάσα. Με αυτό τον τρόπο, είναι πιο εύκολο να δείτε τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης για όλες τις επιλογές. Τέλος, θα σταματήσουν να παρουσιάζονται οι ενδείξεις σε πλήρη οθόνη.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ