Μια Alfa Romeo Giulia «προσγειώθηκε» πάνω σε μια Porsche και μια Mercedes

giulia

Συνήθως, όταν ο ιδιοκτήτης εμπιστεύεται και παραδίδει το αυτοκίνητό του στο συνεργείο, περιμένει να το παραλάβει σε καλύτερη κατάσταση. Στην περίπτωση όμως αυτή κάτι μάλλον πήγε… «στραβά»!

Μετά τις απαραίτητες επισκευές, ο υπεύθυνος βγήκε να κάνει τις αναγκαίες δοκιμές. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ένα φορτηγό του «έκοψε» τον δρόμο και αυτός αναγκάστηκε να διορθώσει υπερβολικά το τιμόνι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς στην στροφή πέφτοντας αρχικά στο κράσπεδο και στη συνέχεια σε ένα δέντρο, πριν «απογειωθεί» και τελικά καταλήξει πάνω σε μια επίσης «άτυχη» Porsche και μια Mercedes.

giulia c
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φήμες που διέρρευσαν ανέφεραν πως ο μηχανικός που οδηγούσε το αυτοκίνητο ήταν μεθυσμένος, αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Alfa Romeo, το διέψευσε. Έτσι καθησύχασε και το αφεντικό του στο συνεργείο, διότι κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας, ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατάφερε να καταστρέψει συνολικά τρία!

Εκτός από τις ζημιές που υπέστη η Giulia, μια Porsche 911 από coupe μεταμορφώθηκε σε cabrio, ενώ η πιο τυχερή της υπόθεσης Mercedes λειτούργησε ως stop για να την ακινητοποιήσει πλήρως. Βέβαια από την πρόσκρουση, η GLE μετακινήθηκε λίγο χτυπώντας ελαφρώς και ένα Dodge Challenger SRT Hellcat.giulia b

Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τις πραγματικές συνθήκες του περιστατικού. Ως είθισται, αυτό είναι τώρα δουλειά της αστυνομίας και των πραγματογνωμόνων των ασφαλιστικών εταιρειών, οι οποίοι είναι και οι υπεύθυνοι για την γραφειοκρατία και φυσικά για τις αποζημιώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ