Αυτό είναι το ακριβότερο Dacia Duster που έχετε δει

Το ακριβότερο Dacia Duster Πού πωλείται 2022

Μια τιμή που σίγουρα δεν περιμένει να δει κανείς σε μοντέλο της ρουμάνικης εταιρείας είναι αυτή που «συνοδεύει» τη συγκεκριμένη έκδοση του Dacia Duster. Δείτε πού πωλείται.

Αναμφίβολα η Dacia διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας στο εμπορικό στίβο καθώς σημειώνει πωλήσεις ρεκόρ, οι οποίες πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεγάλο μέρος της εμπορικής επιτυχίας τους οι Ρουμάνοι το οφείλουν στο Duster, το SUV με την πολύ καλή σχέση τιμής/αξίας που πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις λιανικής στην κατηγορία του σε όλη την Ευρώπη.

Το Duster έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό και με τις εκδόσεις στις οποίες είναι διαθέσιμο προσπαθώντας να καλύψει κάθε ανάγκη. Η σχετικά «λιτή» φύση του Duster είναι ένα από τα στοιχεία της γοητείας του. Ωστόσο ακόμη και εκδόσεις με υψηλότερη τιμή, που δεν είναι διαθέσιμες από το εργοστάσιο, τυγχάνουν καλής υποδοχής σε χώρες με υψηλότερα εισοδήματα.

Αυτή είναι η περίπτωση και του Duster που βλέπετε στις οθόνες σας, με τη συγκεκριμένη έκδοση να είναι και η ακριβότερη που έχουμε δει επί ευρωπαϊκού εδάφους, με το SUV των Ρουμάνων να πωλείται σαν καινούριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εν λόγω έκδοση ονομάζεται Carpoint, όπως ακριβώς και η εταιρεία που το διαθέτει προς πώληση, η οποία είναι παράλληλα ο μεγαλύτερος εισαγωγέας Dacia στη Γερμανία, αλλά και μια εταιρεία που πραγματοποιεί μετατροπές.

Έναντι των Dacia που γνωρίζουμε, το συγκεκριμένο φέρει πολλά στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα στις εργοστασιακές εκδόσεις και αυτά είναι και τα στοιχεία που ανεβάζουν την τιμή του στα 33.990 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 19%.

Το πρώτο πράγμα που κάνει την ειδική έκδοση του Dacia να ξεχωρίζει είναι το wrap που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την οπτική γωνία, με τη «σκυτάλη» να περνά μετά στις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, το μαύρο bull bar στο εμπρός μέρος και τις μεγάλες μεταλλικές ποδιές. Το κάτω μέρος των προφυλακτήρων είναι βαμμένο μαύρο, οι εξατμίσεις είναι νέες, με μαύρο χρώμα για τις απολήξεις, στην οροφή έχουν τοποθετηθεί ράγες, ενώ έξτρα προστατευτικά βλέπουμε στους θόλους αλλά και στις πόρτες του Duster.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αλλαγές συνεχίζονται στο εσωτερικό με μεταλλικές επενδύσεις με το όνομα της έκδοσης στα μαρσπιέ, νέα πατάκια και μαύρες λεπτομέρειες στις πόρτες.

Η έκδοση του Duster της γερμανικής Carpoint βασίζεται στην πλουσιότερα εξοπλισμένη εργοστασιακή έκδοση του ρουμάνικου SUV η οποία φέρει σύστημα 4κίνησης αλλά και τον ισχυρό turbo κινητήρα βενζίνης του 1,3 λίτρου και 150 ίππων.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ