Το αφεντικό της Toyota "λιώνει" το GR Yaris (video)

akio toyota

Γνήσιος petrolhead ο Akio Toyoda ζωγράφισε στην κυριολεξία στο τιμόνι του «καυτού» Toyota GR Yaris, με αφορμή την παρουσίαση της WRC έκδοσης.

H Toyota έχει παρουσιάσει το νέο όπλο της για την ερχόμενη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), το νέας γενιάς GR Yaris WRC και το μεγάλο αφεντικό του ιαπωνικού κολοσσού, Akio Toyoda, ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Η ιαπωνική εταιρεία πραγματοποιεί αυτή την περίοδο προωθητικά events για την προσπάθεια της στο WRC που θα ξεκινήσει του χρόνου έχοντας στο πλευρό αυτών των προσπαθειών και τον ίδιο τον Toyoda στην Ιαπωνία.

toyoda gr yaris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Toyoda είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται να αγαπά πραγματικά τους αγώνες, έχοντας συμμετέχει και ο ίδιος σε αρκετούς από αυτού. Μάλιστα ο πρόεδρος της Toyota δεν δίστασε να πάρει το τιμόνι ενός ειδικά προετοιμασμένου αγωνιστικού GR Yaris -όχι της έκδοσης WRC- και να εντυπωσιάσει πραγματικά το κοινό με τις ικανότητες και το έλεγχο που επέδειξε πίσω από το τιμόνι, πραγματοποιώντας παντιλίκια και 8άρια ακριβείας.

Akio Toyoda, Toyota GR Yaris 2021 παντιλίκια

Όπως θα δείτε και εσείς από τις αντιδράσεις του κοινού, τις ικανότητες του Toyoda δεν τις περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας, με τα αποτελέσματα από τα... ιδιαίτερα μαθήματα του Ιάπωνα προέδρου με τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Tommi Makinen να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Έχοντας αναλάβει τα ηνία της Toyota πριν από μία περίπου 10ετία, ο Akio Toyota έχει καταφέρει να φέρει μια φρέσκια πνοή στον ιαπωνικό γίγαντα των τεσσάρων τροχών που παρουσιάζει όλο και πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα και στον τομέα της δυναμικής συμπεριφοράς, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε έκανε το νταμπλ στο WRC και κατέκτησε και τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ