To αφεντικό της Lancia στο τιμόνι της σύγχρονης Stratos

Lancia Stratos

Το πρωτότυπο Lancia Pu+Ra HPE, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στον θρύλο της εμβληματικής Stratos, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ο επικεφαλής της ιταλικής φίρμας, Luca Napolitano.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης ή αν προτιμάτε της ολικής επαναφοράς έδωσε ο επικεφαλής της Lancia, Luca Napolitano, παίρνοντας θέση πίσω από το τιμόνι της πρωτότυπης και αμιγώς ηλεκτροκίνητης Pu+Ra HPE.

Το video του CEO της μάρκας Luca Napolitano στο τιμόνι μίας Lancia Pu+Ra HPE, του 100% ηλεκτρικού μανιφέστου της μάρκας βρίσκεται ήδη στον αέρα, αποτελώντας ένα ουσιαστικό βήμα για το επαναλανσάρισμα της μάρκας εκτός Ιταλίας.

Η περιοδεία της Lancia Pu+Ra HPE στην Ευρώπη τις επόμενες εβδομάδες, θα δώσει στους λάτρεις της την ευκαιρία να δουν από κοντά το όραμα της μάρκας για τα επόμενα 10 χρόνια: το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί στις αγορές που λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία διεθνοποίησης της μάρκας, με στόχο να αναθερμάνει την επιθυμία, την αξιοπιστία και την φήμη της μάρκας, στην ευρωπαϊκή αγορά των premium αυτοκινήτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lancia Pu+Ra HPE

Ο οδικός χάρτης της Lancia

Η Lancia διαθέτει έναν σταθερό και φιλόδοξο οδικό χάρτη, όπου ήδη σημειώνεται ταχεία πρόοδος ακολουθώντας πιστά τα βήματα που προβλέπονται από το στρατηγικό σχέδιο της Stellantis με τον τίτλο «Dare Forward». Ο στόχος του είναι το διεθνές επαναλανσάρισμα της μάρκας, εστιάζοντας σε τρεις θεμελιώδεις πυλώνες: εξηλεκτρισμός, ποιότητα και βιωσιμότητα.

Μετά τα πολλά σημαντικά κεφάλαια που γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, το πλάνο της αναγέννησης της Lancia, συνεχίζεται τώρα με την πραγματική είσοδο της μάρκας στις έξι χώρες, οι οποίες αποτελούν μέρος των πρώτων βημάτων στα σχέδια του επαναλανσαρίσματος εκτός Ιταλίας: μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2024, η μάρκα θα έχει παρουσία στην Ευρώπη μέσα απο ένα δίκτυο 70 νέων αντιπροσωπειών, σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Το ταξίδι προχωρά με αλματώδεις ρυθμούς, και ήδη από τους πρώτους μήνες έχουν υπογραφεί οι 40 πρώτες επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η διαδικασία ανανέωσης του μοντέλου διανομής θα ολοκληρωθεί έγκαιρα σε ολόκληρο το δίκτυο του εξωτερικού, ώστε να είναι όλα έτοιμα για το λανσάρισμα του Νέου Ypsilon. Στη συνέχεια, αναμένεται το 50% των πωλήσεων του μοντέλου, να είναι διαδικτυακές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lancia Pu+Ra HPE

Το νέο, αποτελεσματικό και καινοτόμο μοντέλο διανομής, περιλαμβάνει επιλεγμένο αριθμό αντιπροσώπων και βασίζεται σε μια θεμελιώδη ιδέα της αναγέννησης της Lancia: την ασυμβίβαστη ποιότητα. Οι νέοι εκθεσιακοί χώροι θα προσφέρουν στους πελάτες μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία, τόσο online όσο και off line, αντανακλώντας το «home feeling», χάρη στη χρήση υλικών, χρωμάτων και λεπτομερειών που αντλούν έμπνευση από την ιταλική αρχιτεκτονική και το Ιταλικό design.

Ως μέρος του 10ετούς στρατηγικού της πλάνου, η Lancia προγραμματίζει την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων, ένα κάθε δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το 2024 με την παρουσίαση του Νέου Ypsilon. Από το 2026, η Lancia θα λανσάρει μόνο 100% ηλεκτρικά μοντέλα και, από το 2028, θα πουλά μόνο 100% ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το στρατηγικό της πλάνο, δίνει μεγάλη προσοχή στη βιωσιμότητα, όπως αυτό αποδεικνύεται από τη χρήση καινοτόμων υλικών: το 50% των επιφανειών που θα έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο χέρι, θα αποτελείται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ